Θυμάσαι τι είχε γίνει στο Survivor αυτή τη μέρα πριν τέσσερα χρόνια ακριβώς;

Θυμάσαι τι είχε γίνει στο Survivor αυτή τη μέρα πριν τέσσερα χρόνια ακριβώς;

Σαν σήμερα το 2017 γράφτηκε ιστορία.

Το Survivor Greece είναι η ελληνική εκδοχή του reality επιβίωσης και είναι βασισμένο στην πρωτότυπη εκδοχή Expedition Robinson (αποστολή Robinson) που προβάλλεται στη Σουηδία. Προβλήθηκε για πρώτη φορά το 2003 και μέχρι σήμερα έχει προβάλει 8 κύκλους.

Οι κύκλοι 1, 2, 3 & 4 προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ενώ στις αρχές του 2017 τα δικαιώματα του reality αγόρασε το ΣΚΑΪ, ο οποίος μετέδωσε τον πέμπτο κύκλο, και λόγω υψηλής αποδοχής και τηλεθέασης από το κοινό, το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον έκτο κύκλο το 2018, τον έβδομο κύκλο το 2019 και τον όγδοο το 2021.

Μπορεί όταν πρωτοήρθε στη ζωή μας το Survivor να ήμασταν σχετικά μικροί και να μη θυμόμασταν πολλά, όταν όμως επέστρεψε με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη μπήκε για τα καλά στη ζωή και την καθημερινότητά μας. Οι παίκτες έγιναν φίλοι μας και φυσικά ταυτιστήκαμε με κάποιον που θέλαμε πολύ για νικητή.

Αντικειμενικά καλύτερος παίκτης εκείνου του Survivor δεν ήταν άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, aka Ντάνος. Μάλιστα ήταν τόσο καλός που όταν δεν έπαιρνε ατομική ασυλία ήταν σχεδόν πάντα υποψήφιος για αποχώρηση. Είχε όμως τόσο μεγάλο κοινό και ξέραμε πως όσες φορές κι αν βγει στον τάκο δεν θα φύγει με τίποτα.

Διαφωνίες είχε αρκετές με κάποιους παίκτες. Πιο έντονες εκείνες με Σόφη Πασχάλη, Στέλιο Χανταμπάκη, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Λάμπρο Χούτο και Κώστα Κοκκινάκη. Σαν σήμερα όμως έγινε κάτι που δεν θα ξεχάσουμε όσα survivor και αν περάσουν.

Ήταν Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου 2017 όταν μαζεύτηκαν στο συμβούλιο του νησιού έπειτα χαμένη ομαδική ασυλία για να βγάλουν προτεινόμενους. Η κάλπη για ακόμη μια φορά έχει αναδείξει τον Ντάνο. Ατομική ασυλία όμως έχει η Ειρήνη Παπαδοπούλου (και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη), η οποία έχει αποστασιοποιηθεί από την κλίκα και βλέπει τα πράγματα πιο καθαρά.



Κι εκεί το όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα. Η Ειρήνη Παπαδοπούλου σαν από μηχανής θεός και σαν να έχει πιάσει τα vibes των θαυμαστών κάνει το απίστευτο. Υποδεικνύει ως δεύτερο μέλος προς αποχώρηση τον Στέλιο Χανταμπάκη.



Η Ελλάδα πανηγυρίζει σαν το Euro 2004 και φυσικά περιμένει να περάσει το Πάσχα και να προβληθεί το επεισόδιο. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοινώνει την αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη και η μέρα αυτή γράφεται στην ιστορία.