Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης «δικάζει» τον Νικηφόρο και το Twitter τον αποθεώνει

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης «δικάζει» τον Νικηφόρο και το Twitter τον αποθεώνει

Δεύτερη μέρα δικαίωσης.

Επεισόδιο αποκαλύψεων ήταν το σημερινό στις Άγριες Μέλισσες. Μπορεί το πρώτο μέρος να μην είχε έντονο ενδιαφέρον, όμως από τη μέση κι έπειτα μας καθήλωσε για ακόμη μια φορά. Φυσικά φρόντισε να τελειώσει πάνω στο καλύτερο σημείο και να μας αφήσει με την αγωνία μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα.

Εχθές η Αγορίτσα αποθεώθηκε από το Twitter για το ξέσπασμα της απέναντι στον Νικηφόρο. Οι fans ένιωσαν απίστευτη ανακούφιση και φυσικά δεν μπορούμε να μη δώσουμε συγχαρητήρια στη Μαρία Αντουλινάκη για τη χθεσινή της ερμηνεία.

Τη σκυτάλη σήμερα πήρε ο Μιλτιάδης, aka Γιώργος Γάλλος, ο οποίος για μια ακόμη φορά έδωσε ρεσιτάλ ερμηνείας. Η έκφραση «από τρελό και από μικρό μαθαίνεις την αλήθεια» πήρε σάρκα και οστά στη σκηνή Μιλτιάδη-Νικηφόρου. Σήμερα ήταν η σειρά του να τα «χώσει» στον Νικηφόρο και δεν μπορούμε να μην του δώσουμε δίκαιο σε αυτό.

Κάθε πρόταση, κάθε λέξη χαράχτηκε για τα καλά στο μυαλό του Νικηφόρου, ο οποίος είναι ήδη σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση το τελευταίο διάστημα. Όμως ο Μιλτιάδης εξέφρασε όλο το Twitter με αυτά που είπε στον Νικηφόρο, και φυσικά το Twitter τον αποθέωσε.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα στη gallery παρακάτω και σου τα παρουσιάζουμε.