Regé-Jean Page: Ο αληθινός λόγος που έφυγε από το Bridgerton

Sabine Camhi
Regé-Jean Page: Ο αληθινός λόγος που έφυγε από το Bridgerton

Τι έγινε και δεν θα δούμε ξανά τον Δούκα του Hastings στους επόμενους κύκλους της σειράς;

To Bridgerton έχει γίνει η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix μέχρι σήμερα. Όπως ανέφερε ο γίγαντας του streaming, 82 εκατομμύρια άνθρωποι είδαν τα 8 επεισόδια της ρομαντικής σειράς τον πρώτο μήνα μετά την κυκλοφορία της την ημέρα των Χριστουγέννων.

Όπως ήταν λογικό, πολλοί θαυμαστές της σειράς λυπήθηκαν όταν τον περασμένο μήνα, ανακοινώθηκε ότι ο Regé-Jean Page, ο οποίος υποδύθηκε τον Simon Bassett, τον σέξι Δούκα του Hastings, δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν της σειράς που έχει ήδη αρχίσει να γυρίζεται. Όπως δήλωσε ο ίδιος, η ιστορία του ολοκληρώθηκε, και η συμφωνία του ήταν εξαρχής να συμμετάσχει μόνο στον πρώτο κύκλο αφού υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο μόνο.

Ως ανθολογική σειρά, αυτό βγάζει νόημα – κάθε σεζόν της σειράς θα επικεντρώνεται σε ένα από τα αδέλφια Bridgerton. Ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα του Hollywood Reporter μας δίνει περισσότερες πληροφορίες για την αποχώρηση του Page. Πηγές ανέφεραν ότι ο σέξι ηθοποιός προσφέρθηκε ρόλο για «τρία έως πέντε επεισόδια» με αμοιβή 50.000 δολάρια ανά επεισόδιο, αλλά εκείνος απέρριψε την ευκαιρία.

Ο ηθοποιός έχει πλέον βάλει σε προτεραιότητα άλλες δουλειές, συμπεριλαμβανόμενης της ταινίας δράσης Dungeons and Dragons που βασίζεται στο ομώνυμο επιτραπέζιο παιχνίδι. Επιπλέον, όπως αναφέρει το Hollywood Reporter, ο ηθοποιός που είδε τη φήμη του να εκτοξεύεται μέσα σε μια μέρα «έχει κατακλυστεί με προτάσεις για ταινίες». Το μισό ίντερνετ φαίνεται να τον θέλει να αναλάβει τον ρόλο του James Bond μετά την αποχώρηση του Daniel Craig.

Δεν ξέρουμε ακόμα πως η σειρά θα χειριστεί την απουσία του, αν και το πιο πιθανό είναι ο Simon Bassett να αναφέρεται κατά την πλοκή, χωρίς όμως να εμφανίζεται.