Η Emilia Clarke απαθανατίστηκε με έναν άγνωστο άντρα και το Internet τρελάθηκε

Η Emilia Clarke απαθανατίστηκε με έναν άγνωστο άντρα και το Internet τρελάθηκε

Πρόκειται άραγε για κάποιο νέο αίσθημα;

Η Emilia Clarke είναι μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood και δεν σου κρύβουμε κάπως μας έχει λείψει να τη βλέπουμε ως Daenerys Targaryen στο Game of Thrones. Οκ, σίγουρα δεν ήταν η αγαπημένη πολλών, όμως τον ρόλο της τον έπαιζε άψογα. Είναι μία πολύ όμορφη και γλυκιά ηθοποιός και ελπίζουμε να τη δούμε και πάλι σύντομα κάπου.

Μπορεί να υπάρχει μια απραξία στα επαγγελματικά της προς το παρόν, όμως τα προσωπικά της φαίνεται να πηγαίνουν άψογα. Ή τουλάχιστον αυτό υπέθεσαν όλοι μόλις είδαν τις φωτογραφίες της με τον άντρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Φωτογραφίες του ζευγαριού κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά πριν από λίγες ημέρες, με πολλούς να αναρωτιούνται ποιος είναι ο μυστηριώδης άντρας που τη συνοδεύει. Φυσικά πολλοί αναρωτήθηκαν αν υπάρχει κάποια ρομαντική σύνδεση μεταξύ τους, όμως οι φήμες διαψεύστηκαν πάρα πολύ γρήγορα.

Η ταυτότητα του μυστηριώδη άντρα αποκαλύφθηκε και μάλλον πολλοί είναι οι fans που απογοητεύτηκαν με την εξέλιξη της ιστορίας. Η Emilia Clarke είναι single –προς το παρόν τουλάχιστον- και στη gallery που ακολουθεί θα μάθεις και ποιος είναι αυτός.