Τι αποκαλύπτουν οι βιογράφοι της Melania Trump για τον γάμο της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Τι αποκαλύπτουν οι βιογράφοι της Melania Trump για τον γάμο της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ

Όλα όσα ενώνουν το πρώην προεδρικό ζεύγος και όλα εκείνα που το χωρίζουν.

Μπορεί να βρίσκονται έξω από τον Λευκό Οίκο, όμως ο κόσμος συνεχίζει να ασχολείται με τον γάμο του Donald και της Melania Trump, ο οποίος, κατά τη διάρκεια των ετών που o πρώην πρόεδρος ήταν στην εξουσία, τέθηκε κάτω από το μικροσκόπιο. Και ενώ όλοι ήταν σίγουροι πως όταν τελείωνε η θητεία του Donald Trump, η Melania θα τον χώριζε, αυτό δεν συνέβη, αν και η Μελάνια απαγόρευσε στους παπαράτσι να την φωτογραφίζουν, αμέσως μετά την προσγείωσή τους στη Φλόριντα και σύμφωνα με πληροφορίες η πρώην πρώτη κυρία βρίσκεται με τον σύζυγό της μόνο γιαδείπνο κάθε βράδυ.

Περιπλέκοντας τα πράγματα, η πρώην πρώτη κυρία έστειλε μερικά μπερδεμένα μηνύματα την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και έκπληξη προκάλεσε πως σε κανένα από τα μηνύματα αυτά δεν ανέφερε τον άντρα της.

Όπως αποκάλυψε η Mary Jordan,συγγραφέας του «The Art of Her Deal», είπε στο People πως πολλοί άνθρωποι εκτιμούν ή ακόμη και υποτιμούν τη Melania, η οποία παντρεύτηκε όχι μόνο για πλούτο αλλά και δημοσιότητα.

«Το άκουσα αυτό αρκετές φορές από διάφορους ανθρώπους "Δεν καταλαβαίνεις, ήθελε να γίνει γνωστή"», αποκάλυψε η Jordan. Η Melania επιθυμεί να είναι «δελεαστική» και «μυστηριώδης», όπως οι παλιές ηθοποιοί του Χόλιγουντ (αξίζει να σημειωθεί ότι δεν έχει δώσει καμία μεγάλη συνέντευξη από το 2018). Όταν εμφανίστηκαν κάποιοι ισχυρισμοί για την απιστία της εναντίον του συζύγου της, η ομάδα του ενθάρρυνε τη Melania να βγει με τον σύζυγό της στην τηλεόραση για να πάψουν οι φήμες, τότε η πρώτη κυρία αρνήθηκε. Οι πηγές της Jordan της έλεγαν επανειλημμένα ότι το διαζύγιο δεν ήταν επιλογή γιατί «υπήρχαν πολλά που την έκαναν να θέλει να μείνει σε αυτόν τον γάμο, παρά να τον διαλύσει».



Αν και το κοινό αρέσκεται στο να αποδίδει πολλές κατηγορίες στην Melania Μελάνια, 4διαφορετικοό βιογράφοι που έχουν γράψει για εκείνη όλα αυτά τα χρόνια, τόνισαν ότι η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ είναι «ταγμένη» στον σύζυγό της για περισσότερα ζητήματα από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε, συμπεριλαμβανομένης το ότι η ίδια είναι μια μετανάστρια. Και, παρά όλα όσα συνέβησαν, η Melania «παραμένει ακόμα εξαρτημένη δίπλα του», σύμφωνα με την Jordan.

Οι Trump είναι πολύ διαφορετικοί άνθρωποι, αλλά φαίνεται πως τους συνδέει αυτό που έχει μεγάλη σημασία για εκείνους. Όπως σημειώνει η NPR, το The Art of Her Deal αποκαλύπτει ότι «η πρώτη κυρία δεν είναι ένα πιόνι αλλά ένας παίκτης, ένα αξεσουάρ που μπορεί να βρίσκεται σε δεύτερο πλάνο, είναι τόσο σημαντικό όσο το πρώτο. Μια γυναίκα ικανή να πάρει αυτό που θέλει».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Melania Trump γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να συνεχίσει να ζει την πολυτελή ζωή στην οποία έχει συνηθίσει και βρίσκεται, και έχει αποδεχτεί τη μοίρα... για το καλύτερο ή το χειρότερο.