Masterchef 5: Ο Στέφανος πήρε ασυλία και το Twitter τον δίκασε

Masterchef 5: Ο Στέφανος πήρε ασυλία και το Twitter τον δίκασε

Μόνο θετικά δεν τα λες τα tweets...

Tο αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε με τους τρεις κριτές του Masterchef 5, και συγκεκριμένα τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, να αξιολογούν τα πιάτα της ομαδικής δοκιμασίας και να ανακοινώνουν στους παίκτες της κόκκινης και της μπλε ομάδας τα αποτελέσματα. Να σου θυμίσουμε πως oι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να φτιάξουν διόλου εύκολα πιάτα, τα οποία σκοπό είχαν να συνδυαστούν με σαμπάνια. Το μενού των δύο ομάδων έπρεπε να αποτελείται από ένα amuse bouche, τρία ορεκτικά, ένα κυρίως πιάτο και τρία διαφορετικά μινιαρντίς.

Οι παίκτες έπρεπε να βρουν τους πιο κατάλληλους συνδυασμούς υλικών, ώστε τα πιάτα τους να συνδυάζονται αρμονικά με τις σαμπάνιες που δοκίμασαν οι αρχηγοί. Αρχηγοί των δύο ομάδων ήταν η Μαργαρίτα και η Λία. Νικήτρια ομάδα, λοιπόν, ήταν η κόκκινη με 192 βαθμούς. Κι ενώ όλοι περίμεναν πως η μπλε ομάδα θα ερχόταν αντιμέτωπη με μία ασυλία ή με την υπόδειξη του πρώτου υποψήφιου προς αποχώρηση, τελικά... έγινε η ανατροπή.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στην μπλε ομάδα πως θα υπάρξει δοκιμασία ασυλίας με τους παίκτες να φτιάχνουν το πιάτο που υπήρχε μέσα στην ασημί καμπάνα. Για να δοθεί, λοιπόν, σε έναν η λευκή ποδιά της ασυλίας, οι μπλε διαγωνιζόμενοι έπρεπε μέσα σε είκοσι λεπτά να φτιάξουν Scotch egg με ρευστό κρόκο. Μόνο που... η παρέμβαση της Μαργαρίτας άλλαξε τα πάντα. Η εν λόγω παίκτρια δήλωσε στους κριτές πως δεν θέλει να συμμετάσχει στη δοκιμασία ασυλίας και πως θέλει να είναι εξ αρχής υποψήφια προς αποχώρηση εξαιτίας της όχι και τόσο καλής επίδοσής της στην προηγούμενη δοκιμασία. Για να καταλάβεις, η Μαργαρίτα έριξε την ευθύνη της ήττας της μπλε ομάδας στον εαυτό της και με αυτόν τον τρόπο ήθελε να το καταστήσει σαφές.



Κι ενώ κριτές και διαγωνιζόμενοι προσπάθησαν να τη μεταπείσουν να αλλάξει γνώμη, η Μαργαρίτα επέμεινε και έμεινε εκτός δοκιμασίας ασυλίας. Ποιος ήταν, εν τέλει, ο νικητής και αυτός που πήρε τη λευκή ποδιά ασυλίας; Ο Στέφανος. Και αυτό, όπως φάνηκε, δεν άρεσε καθόλου στους χρήστες του Twitter. Τι έγινε; Όχι απλά έγιναν έξαλλοι, αλλά... τον δίκασαν. Δες στην παρακάτω gallery 18 απίστευτα tweets για την ασυλία του Στέφανου.