Άγριες Μέλισσες: Όταν ο Προύσαλης έπαιζε στο Παρά Πέντε

Άγριες Μέλισσες: Όταν ο Προύσαλης έπαιζε στο Παρά Πέντε

Τον θυμάσαι πριν 16 χρόνια;

 

Αν υπάρχει μια σειρά που παρακολουθούμε φανατικά τον τελευταίο χρόνο (από τον Σεπτέμβρη του 2019 για την ακρίβεια) αυτή είναι οι Άγριες Μέλισσες. Η σειρά εποχής του Ant1 κέρδισε της εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας επεισόδιο και μέχρι σήμερα τα νούμερα της τηλεθέασης δεν πέφτουν κάτω από το 20%.

Πρωταγωνιστές και δημιουργοί έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και κάθε επεισόδιο είναι απλά διαμάντι. Το cast συμπεριλαμβάνεται από αγαπημένους ηθοποιούς που γνωρίζαμε ήδη, αλλά και από ανθρώπους που μάθαμε τα τελευταία δύο χρόνια και το ταλέντο τους είναι απλά αστείρευτο.

Ένας από αυτούς είναι και ο ενωμοτάρχης Βασίλης Προύσαλης, ο οποίος πολύ σύντομα θα παντρευτεί με την αγαπημένη του Ρίζω μετά από πολλά χρόνια αναμονής. Ο Γιώργος Σουξές είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός, ιδιαίτερα αγαπητός και η αλήθεια είναι πως σαν ενωμοτάρχης είναι ιδιαίτερα γλυκός και συμπαθής. Αν και όργανο της τάξης, δεν βγάζει μεγάλη αυστηρότητα, εκτός και αν χρειαστεί.

Ο Προύσαλης όμως έχει παίξει και σε άλλες σειρές που ενδεχομένως αυτή τη στιγμή δε θυμάσαι, και λογικό. Ίσως να μην το είχες παρατηρήσει καν τόσο καιρό που παρακολουθείς Μέλισσες.

Ο Γιώργος Σουξές έκανε ένα πέρασμα από το Παρά Πέντε και οι πιθανότητες να τον θυμάσαι πριν από 16 χρόνια μάλλον δεν είναι πολλές. Εκεί για λίγα μόνο επεισόδια έκανε έναν γιατρό όταν οι κακοί έπιασαν τη Ζουμπουλία και την πήγαν στο νοσοκομείο έπειτα από την ανακοπή που υπέστη στην προσπάθεια της να ξεφύγει.

Δεν ήταν όμως μόνο εκεί η εμφάνισή του ως ηθοποιός.





Στη gallery που ακολουθεί θα δεις και που αλλού τον έχεις δει ξανά.