Friends reunion: Τα Φιλαράκια επιστρέφουν κι έχουμε την πρώτη φωτογραφία

Friends reunion: Τα Φιλαράκια επιστρέφουν κι έχουμε την πρώτη φωτογραφία

Η επιστροφή είναι γεγονός.

Πέρυσι μέσα στην καραντίνα μάθαμε κάτι που μας έκανε να χαρούμε ιδιαίτερα. Τα Φιλαράκια θα έκαναν την επιστροφή τους στη μεγάλη οθόνη και εμείς απλά ανυπομονούσαμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Η πανδημία και η καραντίνα δυσκόλεψε ιδιαίτερα τα γυρίσματα του reunion, το οποίο είναι πλέον γεγονός.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και η πρώτη φωτογραφία και εννοείται πως έχουμε ξετρελαθεί. Το reunion έχει πάρει σάρκα και οστά και ο Matthew Perry έκανε το πρώτο post από τα γυρίσματα. Ο ηθοποιός ανέβασε το βράδυ της Παρασκευής 9 Απριλίου, ένα post στο Instagram account του για να μας δείξει στιγμιότυπο της μαγνητοσκόπησης και πραγματικά ξετρελαθήκαμε.

Ο Matthew και οι συμπρωταγωνιστές του Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt Le Blanc και David Schwimmer επανενώνονται για να θυμηθούν τον χρόνο τους μαζί στη σειρά, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν από 25 χρόνια.

Η special έκδοση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στο HBO Max και έπρεπε να κάνει πρεμιέρα την ημέρα που η υπηρεσία streaming έκανε το ντεμπούτο της, αλλά στη συνέχεια η πανδημία την καθυστέρησε.

Το post του Matthew βέβαια κατέβηκε λίγο μετά, όμως οι fans πρόλαβαν κι έκαναν τα απαραίτητα screenshots, και κάπως έτσι η φωτογραφεία υπάρχει ακόμη στο διαδίκτυο.

Δες τη φωτογραφία στη gallery που ακολουθεί παρακάτω.