Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το φαγητό που τρώει και διατηρεί το αψεγάδιαστο κορμί της

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το φαγητό που τρώει και διατηρεί το αψεγάδιαστο κορμί της

Σίγουρα δεν πάει ο νους σου.

Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να παραδεχτούμε, αυτό είναι πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι από τις πιο όμορφες Ελληνίδες celebrities.Τη γνωρίσαμε πριν από περίπου τρία χρόνια μέσα από το Grecce’s Next Top Model όπου συμμετείχε σαν μέλος της κριτικής επιτροπής. Στην τρίτη σεζόν του reality μοντέλων δεν επέστρεψε, την είδαμε όμως μέσα από τη συχνότητα του Alpha με δική της εκπομπή.

Η Ηλιάνα μας λέει τηλεοπτική καλησπέρα φέτος μέσα από τη συχνότητα του Alpha και την εκπομπή της Pop Up και η αλήθεια είναι πως είναι πολύ καλή και σε αυτόν τον τομέα. Άλλωστε η Ηλιάνα τα έχει κάνει όλα και δεν είναι τίποτα δύσκολο, όπως έλεγε χαρακτηριστικά στο GNTM.

Είναι επίσης μια πολύ όμορφη γυναίκα και αυτό το βλέπουμε καθημερινά, Έχει υπέροχο σώμα και ξέρει πώς να το διατηρεί σωστά. Μάλιστα εχθές μας έδειξε και τι τρώει για να διατηρεί τις super sexy αναλογίες της και δεν θα στο κρύψουμε, ζηλέψαμε.

Το κορμί της είναι απλά φανταστικό οπότε ό,τι και να φάει θα παραμείνει μια θεά. Κάτι βέβαια που δεν ισχύει για εμάς, αφού αν φάμε το βραδινό της σίγουρα δεν θα αποκτήσουμε τις αναλογίες της. Τι έφαγε όμως η παρουσιάστρια;

Στη gallery παρακάτω θα δεις το βραδινό της και θα καταλάβεις. Κάτι μας λέει όμως πως δεν πάει καν ο νους σου.