Η σπάνια φωτογραφία της Νικολέττας Ράλλη με τον σύντροφο και τη κόρη της

Η σπάνια φωτογραφία της Νικολέττας Ράλλη με τον σύντροφο και τη κόρη της

Έχεις δει πιο γλυκιά φωτογραφία;

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Πριν από περίπου έναν χρόνο έγινε μανούλα για πρώτη φορά και φυσικά το διάστημα αυτό για εκείνη είναι το πιο όμορφο. Σίγουρα δεν είναι εύκολα τα πράγματα με καραντίνα κι ένα νεογέννητο, όμως η Νικολέττα προσπαθούσε να μας δείχνει και να μας δίνει καθημερινά θετική ενέργεια.

Τα Q&A στο Instagram έγιναν μια συνήθεια για τους fans της, αλλά και για εμάς που μαθαίναμε περισσότερα πράγματα για το πώς βιώνει αυτή την κατάσταση της πανδημίας. Η κόρη της είναι το δώρο ενός μεγάλου έρωτα και οι στιγμές που την έχουμε δει στα social είναι μετρημένες.

Σε δύο μήνες περίπου η μικρή Σοφία θα γίνει ενός έτους κι εμείς απλά ανυπομονούμε για περισσότερες φωτογραφίες της.

Σήμερα η Νικολέττα όμως έκανε αυτό που δεν φανταζόμασταν με τίποτα. Η σημερινή μέρα είναι ηλιόλουστη και αν και κάνει λίγο κρύο είναι υπέροχη για βόλτα. Και αυτό έκανε και η παρουσιάστρια και blogger, ποστάροντας στο Instagram την πιο τέλεια ίσως φωτογραφία που είδαμε σήμερα.

Όπως θα δεις κι εσύ (εάν δεν την είδες ήδη) η ευτυχισμένη μαμά Νικολέττα έχει φωτογραφίσει μπαμπά και κόρη σε μία υπέροχη τρυφερή στιγμή που πρέπει να δεις asap.

Για κατέβα προς τη gallery και δες τη φωτό που μας ξετρέλανε πριν λίγη ώρα.

DPG Network