MasterChef spoiler αποχώρηση: Το trailer μαρτύρησε ποιος φεύγει και το Twitter είναι έξαλλο

MasterChef spoiler αποχώρηση: Το trailer μαρτύρησε ποιος φεύγει και το Twitter είναι έξαλλο

Δεν είμαστε καθόλου προετοισμένοι γι' αυτό που θα συμβεί.

Ακόμη ένα επεισόδιο MasterChef είμαστε έτοιμοι να παρακολουθήσουμε σήμερα το βράδυ και η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε και πολύ προετοιμασμένες γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί. Από εχθές το πρωί επικρατεί ένας χαμός στο twitter και στα social γενικότερα, αφού παντού ακούγεται πως θα αποχωρήσει η Μαργαρίτα.

Αρχικά συνιστούμε ψυχραιμία. Να σου θυμίσουμε πως εχθές η δοκιμασία των ομάδων στο MasterChef ήταν γυναικεία υπόθεση, καθώς αρχηγοί ήταν η Λία και η Μαργαρίτα. Μπλε και κόκκινοι έβαλαν τα δυνατά τους όμως στο τέλος οι τρεις κριτές αποφάσισαν πως η κόκκινη ομάδα ήταν νικήτρια της δοκιμασίας. Μάλιστα, τα γλυκά του Παύλου εξέπληξαν ευχάριστα τους Ιωαννίδη, Κοντιζά και Κουτσόπουλο.

Στη συνέχεια οι παίκτες της μπλε ομάδας φόρεσαν τις ποδιές τους για να μαγειρέψουν και να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό. Η Μαργαρίτα ωστόσο ζήτησε από τους κριτές να μην συμμετάσχει στη δοκιμασία, αναλαμβάνοντας την ευθύνη ως αρχηγός. Έτσι, ο Στέφανος, ο Παναγιώτης, ο Τζιοβάνι και η Μαρία μαγείρεψαν για να κερδίσουν την λευκή ποδιά. Νικητής αναδείχθηκε τελικά ο Στέφανος, ο οποίος πέρασε αυτόματα στην 8άδα του MasterChef.

Πώς καταλήγουμε όμως πως ο παίκτης που φεύγει είναι η Μαργαρίτα; Τα spoiler δίνουν και παίρνουν για την αποχώρησή της, όμως το spoiler επιβεβαιώθηκε και με έναν άλλο τρόπο. Όπως θα δεις λοιπόν στο trailer του σημερινού επεισοδίου στο τέλος που βλέπουμε τη διπλωμένη ποδιά πάνω στον πάγκο φαίνονται γράμματα από το όνομα του παίκτη που αποχωρεί.

Θέλει αρκετή προσήλωση και συγκέντρωση όμως θα δεις πως φαίνεται ένα «ρ» και ένα «γ» από το όνομα της Μαργαρίτας. Το Twitter το εντόπισε έχει κάνει αρκετά printscreen που θα δεις και παρακάτω στη gallery, αλλά είναι έξαλλο με την αποχώρηση αυτή.

Ήδη έχουν ξεκινήσει τα tweets με το hashtag #MasterChefGR και την τελευταία ώρα έχουν γραφτεί πάνω από 180 tweets.

Δες το trailer αλλά και τα tweets παρακάτω.