Ανατροπή μεγατόνων στο Survivor: Δύο παίκτες απειλούν με αποχώρηση

Ανατροπή μεγατόνων στο Survivor: Δύο παίκτες απειλούν με αποχώρηση

Τα πράγματα δεν φαίνεται να πηγαίνουν καλά.

Ένα εικοσιτετράωρο μας χωρίζει περίπου από το νέο επεισόδιο του Survivor και μια αγωνία για το τι θα συμβεί την έχουμε. Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η αποχώρηση της Χριστίνας Κεφαλά, με Αλέξη Παππά και Τριαντάφυλλο να παραμένουν και πάλι στον Άγιο Δομίνικο. Ακόμη δεν ξέρουμε ποια είναι η αντίδραση των παικτών μέσα στις ομάδες μετά από αυτή την εξέλιξη, όμως θα μάθουμε πολύ σύντομα.

Οι διαφωνίες και κόντρες με Αλέξη, Τριαντάφυλλο, Ηλία και Κόρομι, όλο και αυξάνονται και δεν ξέρουμε που θα οδηγήσουν. Μέχρι να μάθουμε όμως θέλουμε κάτι να σου πούμε. Τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια φήμη, που θέλει δύο παίκτες να απειλούν με την αποχώρησή τους, έπειτα από κάποιες διαφωνίες με την παραγωγή.

Στο Twitter έχει συζητηθεί αρκετά το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο δεν γνωρίζουμε κατά πόσο έχει βάση. Σύμφωνα με τις πληροφορίες James και Νίκος απειλούν να εγκαταλείψουν το reality επιβίωσης μετά από ένα επεισόδιο με υπεύθυνο ασφαλείας της παραγωγής του Survivor.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή η αιτία του «καυγά» αν μπορούμε να τον πούμε έτσι, όμως οι παίκτες φαίνεται να το έχουν πάρει κάπως βαριά. Για να δούμε θα συμβεί κάτι στα επόμενα επεισόδια ή είναι απλά μια παρεξήγηση που έχει λυθεί;