Δύσκολες στιγμές για τη Μαρία Ηλιάκη: Το story που άγχωσε τους fans της

Δύσκολες στιγμές για τη Μαρία Ηλιάκη: Το story που άγχωσε τους fans της

Ελπίζουμε να είναι όλα καλά.

Η Μαρία Ηλιάκη μας επεφύλασσε μία υπέροχη έκπληξη για το 2021, η οποία θα μπορούσαμε να πούμε πως πραγματικά μας έφτιαξε τη χρονιά. Είχαμε βαρεθεί να ακούμε για την πανδημία, για χωρισμούς και γενικότερα κακές ειδήσεις, και στις 14 Φεβρουαρίου μας είπε κάτι ανέλπιστο.

Με μια φωτογραφία της σε ασπρόμαυρο φόντο και ποζάροντας με λευκά εσώρουχα κι ένα πουκάμισο, μας αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της μέσα από το Instagram της και η χαρά μας ήταν απίστευτη.

Στις 14 Φεβρουαρίου πήραμε τριπλή χαρά, γιατί εκτός μέρα των ερωτευμένων, είχαμε διπλή ανακοίνωση εγκυμοσύνης, αφού εκτός από τη Μαρία, την ίδια ανακοίνωση έκανε και ο Harry με τη Meghan Markle.

Η παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της και αυτό φαίνεται σε κάθε της post και κάθε ανάρτησή της. Έχουμε δει την κοιλίτσα της μερικές φορές, η οποία όλο και φουσκώνει, και πραγματικά είναι γλυκύτατη.

Σήμερα μάλιστα θα έκανε και live από το account της στο Instagram, όμως δυστυχώς αναβλήθηκε. Οι fans της ανησύχησαν, όμως με ένα story που έκανε εγκαίρως εξήγησε πως το σημερινό live της αναβάλλεται λόγω αδιαθεσίας.

Βλέπεις όταν είσαι έγκυος οι πιθανότητες να νιώσεις αδιάθετη είναι πολλές, οπότε την καταλαβαίνουμε απόλυτα. Ελπίζουμε να είναι καλά και της ευχόμαστε περαστικά όπως και να ‘χει.