Επιβεβαιώθηκε το Spoiler για το MasterChef! Εκτός παιχνιδιού η Μαργαρίτα - Οργή στο Twitter

Επιβεβαιώθηκε το Spoiler για το MasterChef! Εκτός παιχνιδιού η Μαργαρίτα - Οργή στο Twitter

Εκτός MasterChef 5 η Μαργαρίτα: Οργή στο Twitter.

Η Μαρία, ο Τζαμάλ άκα Παναγιώτης και η Μαργαρίτα ήταν οι τρεις παίκτες του MasterChef 5 που ρίχτηκαν στη μάχη για την αντιγραφή του γλυκού και για να κρατήσουν τη θέση τους στους εννιά του ριάλιτι μαγειρικής.

To απαιτητικό γλυκό, το ecosystem of Peru, από τον Μαρίνο Κοσμά, έγινε πραγματικός σκόπελος για τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη.


https://www.instagram.com/p/CNfzQw2q5XM

Οι κριτές και ο guest chef δεν γνώριζαν σε ποιον ανήκει το πιάτο που δοκιμάζουν και έτσι, το πιάτο της Μαργαρίτας συγκέντρωσε πεντάρια με μπόλικες αστοχίες που παραδέχτηκε και η ίδια η νικήτρια του Silver Award.

Κι από εκεί που όλοι πανηγυρίσαμε με το χαμογελαστό κορίτσι του MasterChef τη νίκη των 10.000 ευρώ, πέσαμε στα τάρταρα με την γεμάτη συγκίνηση αποχώρηση της Μαργαρίτας.

Το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι μαγειρικής επιβεβαίωσε τα spoilers και έφυγε πολύ νωρίς από το παιχνίδι με δάκρυα στα μάτια.

Oι κριτές και οι συμπαίκτες της εκθείασαν το ταλέντο της Μαργαρίτας με τον Πάνο Ιωαννίδη να της λέει πως έχει το ταλέντο να φαντάζεται τη γεύση του πιάτου της. Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν αποθεωτικός για την παίκτρια:

«Ήταν τιμή μου να δοκιμάσω τα πιάτα σου, είσαι μαγειρική ταλεντάρα, ξεχωρίζεις στις πέντε αυτές σεζόν του MasterChef», ήταν μόνο μερικά από τα λόγια που Σωτήρη Κοντιζά.



Η Μαργαρίτα συγκινήθηκε από το εγκώμιο που της έπλεξαν οι τρεις κριτές αλλά φρόντισε να τονίσει πως για εκείνη ο Τζιοβάνι είναι ο νικητής του παιχνιδιού για εκείνη φέτος.

Η 27χρονη κοπέλα με το εκρηκτικό ταλέντο ζήτησε μια μεγάλη αγκαλιά από τους κριτές και έφυγε συγκινημένη από το πλατό του MasterChef 5!

Το Twitter δεν συγχώρεσε την αποχώρηση της Μαργαρίτας που έφυγε πολύ πολύ νωρίς. Περισσότερα από 11 χιλιάδες tweets γράφτηκαν και αποθέωσαν τη Μαργαρίτα, ένα σπάνιο ταλέντο!