Χριστίνα Μπόμπα: Το βίντεο με την κοιλίτσα της από την παραλία, φορώντας μαγιό

Χριστίνα Μπόμπα: Το βίντεο με την κοιλίτσα της από την παραλία, φορώντας μαγιό

Ίσως το πιο γλυκό στιγμιότυπο της ημέρας.

Η Χριστίνα Μπόμπα ήρθε στη ζωή μας πριν από περίπου 4 χρόνια. Η αγαπημένη του Σάκη Τανιμανίδη τον ακολούθησε μέχρι τον Άγιο Δομίνικο στο Survivor, κι έκτοτε έγινε ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια στην ελληνική showbiz.

Το κορίτσι του Σάκη με το πλατύ χαμόγελο, τα φωτεινά μάτια και το γλυκό πρόσωπο έγινε «φίλη» μας και σύντομα το Instagram account της κατακλύστηκε από fans, followers και likes. Τον Σεπτέμβριο του 2018 Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα, παντρεύτηκαν στη Σίφνο, και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Τον Δεκέμβριο μας ανακοίνωσαν πως θα στο σπίτι τους πλέον θα είναι τέσσερις, και λίγο αργότερα μάθαμε πως το ζευγάρι θα αποκτήσει δίδυμα κοριτσάκια.

Η Χριστίνα διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της και σήμερα μας έδειξε αυτό που περιμέναμε καιρό. Η σημερινή ηλιόλουστη μέρα ήταν ιδανική για μια βόλτα στην παραλία, και η Χριστίνα δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Πριν από λίγη ώρα είδαμε στα stories της την ίδια να περπατά στην ακροθαλασσιά, φορώντας φυσικά το μαγιό της και δείχνοντας μας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Πόσο όμορφο και γλυκό θέαμα όμως ε;