Masterchef 5:Οι φωτογραφίες της Λίας από το 2013 όταν τραγουδούσε σε κέντρο

Masterchef 5:Οι φωτογραφίες της Λίας από το 2013 όταν τραγουδούσε σε κέντρο

Αυτό δεν το φανταζόμασταν.

Το MasterChef φέτος έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και όχι μόνο από μαγειρικής άποψης. Οι παίκτες που μπήκαν φέτος στο σπίτι δεν ήταν δύσκολο να μας κερδίσουν ή να μας «χάσουν» εντελώς. Η Μαργαρίτα για παράδειγμα ήταν μία από τις παίκτριες που συγκέντρωνε όλα αυτά που ψάχναμε εμείς σαν τηλεθεατές σε μία παίκτρια σε reality μαγειρικής.

Μια κοπέλα με ήθος και κυρίως ταλέντο, η οποία όμως αποχώρησε εχθές το βράδυ εξοργίζοντας μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών οι οποίοι την ήθελαν τουλάχιστον νικήτρια. Ένας τέτοιος παίκτης είναι και ο Τζιοβάνι.

Η Λία Μακροστέργιου από την άλλη δεν είναι Μαργαρίτα, δεν είναι όμως και Μαρίνα. Τον κοινό την κατατάσσει κάπου στη μέση και περιμένουμε να δούμε τι άλλο έχει να δείξει η 28χρονη από τον Βόλο στο reality μαγειρικής. Όλοι οι παίκτες σε κάθε reality έχουν μια ιστορία πίσω τους, όμως αυτό που ανακαλύψαμε για τη Λία δεν θα το φανταζόμασταν σε καμία απολύτως περίπτωση.

Όπως είδες και από τον τίτλο του κειμένου αυτού, η Λία πριν δοκιμάσει τις ικανότητες και την τύχη της στον κόσμο της μαγειρικής, ακολουθούσε έναν εντελώς διαφορετικό δρόμο. Και εξηγούμαστε ευθύς αμέσως.

Μια μικρή «ανασκαφή» στο facebook προφίλ της ήταν αρκετή για να ανακαλύψουμε πως πριν από 7-8 χρόνια η Λία τραγουδούσε σε νυχτερινά κέντρα του Βόλου. Δεν την έχουμε ακούσει να τραγουδάει, σίγουρα όμως πρέπει να έχει πολύ ωραία φωνή.

Δες τη στις φωτογραφίες παρακάτω και σίγουρα θα εκπλαγείς όσο κι εμείς.