Έρχεται καλοκαίρι! Ποιες Ελληνίδες celebrities το υποδέχονται πρώτες (photos)

Κατερίνα Ιωακείμ
Έρχεται καλοκαίρι! Ποιες Ελληνίδες celebrities το υποδέχονται πρώτες (photos)

Επιτέλους μπαίνουμε σε summer mood! Οι Ελληνίδες celebrities άρχισαν τα hot posts με μπικίνι και crop tops. Δες και πάρε έμπνευση για τις hot εμφανίσεις σου. 

Οι καιροί αλλάζουν, αλλάζουμε κι εμείς. Ποιος θα το έλεγε ποτέ πως ένα Σαββατοκύριακο του Απρίλη θα ανοίγαμε ντουλάπες να βρούμε μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες και Panama hat για έναν ήλιο που μόλις άρχισε να ζεσταίνει πάνω από την πόλη…

Κι ενώ πολλές φορές μέσα στην ημέρα νιώθουμε ανατριχίλες από το κρύο ανοιξιάτικο αεράκι, εμείς εκεί, να επιμένουμε στο κοντομάνικο και να ετοιμαζόμαστε για βόλτες σε παραλίες που… δεν μας επιτρέπονται καλά καλά ακόμη.

Η παρατεταμένη περίοδος περιορισμού μετακινήσεων, επαφών και εναγκαλισμών μας έχει κάνει να ανυπομονούμε για μέρες καλοκαιριού, ξέγνοιαστες και χαρούμενες. Λογικό είναι.

Κι ενώ ακόμη δεν έχουν απαντηθεί ερωτήματα όπως «θα επιστρέψουμε ποτέ στην κανονικότητα;» ή «θα μπορούμε αυτό το καλοκαίρι να ταξιδέψουμε, να βρισκόμαστε με φίλους στα αγαπημένα μας στέκια, να ερωτευόμαστε, να φλερτάρουμε και να αγκαλιαζόμαστε χωρίς να φοβόμαστε;», το μόνο σίγουρο είναι πως όποια ευκαιρία να νιώσουμε καλύτερα μας παρουσιαστεί… θα την εκμεταλλευτούμε.

Δεν θα αφήσουμε καμία ευκαιρία πια να χαθεί μέσα στην τρέλα της καθημερινότητάς μας. Κι όλα αυτά που μόλις διάβασες, γνέφοντας καταφατικά και χαμογελώντας ξεκίνησαν με ένα απλό scroll στο instagram. Ευκαιρία βρήκα να μπω σε mood καλοκαιριού ;)

Οι Ελληνίδες celebrities φόρεσαν ήδη τα μαγιό τους, συνδύασαν μίνι φούστες με crop tops και πόσταραν #throwback φωτογραφίες από τα καλοκαίρια τους.

Ας πατήσουμε, λοιπόν, το play σε μουσικές γεμάτες καλοκαίρι και ας κατεβάσουμε τα καλοκαιρινά από τώρα! Γιατί όχι;



Δες την gallery και ονειρέψου ένα υπέροχο καλοκαίρι: