Η Μαρία Ηλιάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα, ποζάρει έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η Μαρία Ηλιάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα, ποζάρει έτσι όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Τι ανέβασε η όμορφη εγκυμονούσα παρουσιάστρια από τη Ζυρίχη!

Διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της! Τι κι αν βρίσκεται μακριά από την Ελλάδα; Η Μαρία Ηλιάκη έχει επιλέξει να ζει τον τελευταίο καιρό στην Ελβετία, και συγκεκριμένα στη Ζυρίχη, δίπλα στον σύντροφό της, ο οποίος εργάζεται εκεί.

Τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελληνίδας παρουσιάστριας ήρθαν στις αρχές του έτους και όπως μπορεί να διακρίνει κανείς μέσα από τα post της στο Instagram, την απολαμβάνει στο έπακρο. Αυτή την περίοδο η Μαρία -όπως και κάθε εγκυμονούσα άλλωστε- έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Το σώμα αλλάζει, οι ορμόνες επηρεάζουν τη διάθεση και φυσικά κάθε μέρα είναι διαφορετική.

Προχθές μάλιστα ενώ η Μαρία είχε προγραμματίσει να κάνει ένα Instagram live, μια ξαφνική της αδιαθεσία την έκανε να ακυρώσει την διαδικτυακή συνάντησή της με τους fans της, ανακοινώνοντάς το μέσω Instagram.

iliaki9

Ευτυχώς όμως όλα είναι καλά για την όμορφη παρουσιάστρια, κάτι που τόνισε κι εκείνη μέσω ενός νέου της post χθες το πρωί.

Η αλήθεια είναι πως η Μαρία Ηλιάκη δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες φωτογραφίες. Δες στη gallery που ακολουθεί τη φωτογραφία που απέσπασε με το «καλημέρα» 30.000 likes!