Σία Κοσιώνη: Με αθλητικό look κάνει βόλτα στην Αθήνα με τον γιο της (photos)

Σία Κοσιώνη: Με αθλητικό look κάνει βόλτα στην Αθήνα με τον γιο της (photos)

Μαμά και γιος απολαμβάνουν τη βόλτα τους!


Οταν οι επαγγελματικές της απαιτήσεις το επιτρέπουν η Σία Κοσιώνη βρίσκεται διαρκώς δίπλα στο αγγελούδι της. Ο λόγος φυσικά για τον μικρό Δήμο, ο οποίος ξετρελαίνεται να κάνει βόλτες με τη μαμά του (αλλά και με τον μπαμπά του, όπως έχουμε δει πολλές φορές).

Η οικογένεια εξάλλου τόσο για την παρουσιάστρια όσο και για τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, είναι ιερή, γι' αυτό και όσο πιο συχνά μπορούν αφήνουν πίσω τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και αφιερώνουν χρόνο σε οικογενειακές στιγμές που τόσο έχουν ανάγκη.

Αυτό το Σαββατοκύριακο -όπως θα δεις και στις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω- η Σία Κοσιώνη πήρε τον μονάκριβό της και με casual look απόλαυσαν μαζί τον ήλιο και τον καλό καιρό, σε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ προσπαθεί όταν δεν βρίσκεται στο κανάλι, να απολαμβάνει την ξεγνοιασιά που της επιτρέπει η οικογένειά της, φορώντας πάντα πιο απλά σύνολα και αποφεύγοντας κάθε ίχνος μακιγιάζ. Δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει να επιλέγει φόρμες στις Σαββατιάτικες βόλτες της, δίπλα στον σύζυγό της και το παιδί της οικογένειά της, κάτι που και η ίδια έχει πολλές φορές αποκαλύψει από το προσωπικό της προφίλ στο Instagram.

Δες στη gallery που ακολουθεί μαμά και γιο να περπατούν χέρι χέρι στο κέντρο της Άθηνας.