Διαζύγιο West - Kardashian: Δεν πληρώνει διατροφή και δικηγόρους! Θα γίνει χαμός

Κατερίνα Ιωακείμ
Διαζύγιο West - Kardashian: Δεν πληρώνει διατροφή και δικηγόρους! Θα γίνει χαμός

Ο Kanye West απαντά στην αίτηση διαζυγίου της Kim Kardashian με άγριες διαθέσεις. Θα τα βρουν για τα παιδιά αλλά όχι για τα λεφτά; 

Το διαζύγιο του Kanye West και της Kim Kardashian δεν θα είναι και τόσο βελούδινο τελικά! Το πρώην ισχυρό ζευγάρι της αμερικανικής show biz είχε αρχικά ακουστεί ότι θα αποφύγει κάθε σύγκρουση προκειμένου να προστατευτούν τα τέσσερα παιδιά τους -που είναι ούτως ή άλλως εκτεθειμένα στα φώτα της δημοσιότητας- από επιπλέον εντάσεις. Ο 43χρονος ράπερ ωστόσο μόλις έκανε σαφές πως δεν θα βάλει νερό στο κρασί του.

Όλα ξεκίνησαν στις 19 Φεβρουαρίου 2021 όταν η διάσημη τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, 7 χρόνια μετά τη μεγαλειώδη γαμήλια τελετή στην Φλωρεντία. Οι πρώτες πληροφορίες ήθελαν και τους δύο σύμφωνους για τη μοιρασιά της κοινής τους περιουσίας αλλά και την από κοινού επιμέλεια των παιδιών (North 7 ετών, Saint, 5, Chicago, 3, και Psalm 1 έτους).


https://www.instagram.com/p/CNk1LZmA0xQ

Ο Kanye, σύμφωνα με ρεπορτάζ του TMZ, απάντησε χτες -σχεδόν δυο μήνες μετά την κίνηση της Kim- καταθέτοντας αίτηση πανομοιότυπη με της πρώην συντρόφου του... Εκείνο που προκαλεί εντύπωση ωστόσο είναι η διευκρίνιση από την πλευρά του ότι δεν πρόκειται να δώσει ούτε δολάριο διατροφή στην Kim.

Και δεν έμεινε μόνο εκεί ο West. Άφησε να διαρρεύσει η πληροφορία ότι δεν θα πληρώσει ούτε τα δικαστικά έξοδα του διαζυγίου! Θα πληρώσει ο καθένας τα δικά του.

Αν λάβει κανείς υπόψη ότι οι δυο τους είχαν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο, σίγουρα παραξενεύεται από αυτή την κίνηση του Kanye West. Είναι άραγε τυχαίο ότι οι εξελίξεις δρομολογήθηκαν λίγες μόνο μέρες μετά την είσοδο της Kim Kardashian στον κλαμπ των δισεκατομμυριούχων (σύμφωνα με τις λίστες του Forbes).



Πηγές των αμερικανικών media θέλουν την κρίση στον γάμο να κορυφώθηκε το καλοκαίρι χωρίς ωστόσο να φτάσει η κατάσταση στο διαζύγιο μιας και οι δύο αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στον γάμο τους, για χατήρι των παιδιών.

Σημαντικό ρόλο στην ψυχρότητα που επικρατούσε ανάμεσά τους έπαιξε η επιμονή του Kanye να μετακομίσουν στο ράντσο του στο Wyoming, εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά από την έπαυλη που ζούσε η οικογένεια στο Los Angeles.

Στην αρχή το χάσμα αναμεσά τους έδειξε να γεφυρώνεται, με την Kim να κάνει μια πολύ ζεστή κι αγαπησιάρικη ανάρτηση στον λογαριασμός της στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CH6He_sAArq

Τους τελευταίους μήνες ωστόσο κόπηκε κάθε δίοδος επικοινωνίας. Δεν μιλούσαν μεταξύ τους ούτε για σημαντικά διαδικαστικά θέματα.

Θα ανέβουν άραγε κι άλλο οι τόνοι τους επόμενους μήνες; Η περιουσία που καλείται να μοιράσει το ζευγάρι ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες της Sun, σε 2.1 δισεκατομμύρια δολάρια.