H True μόλις έγινε 3 και η μαμά, Khloe Kardashian της έκανε ένα πάρτι... παραμυθένιο!

H True μόλις έγινε 3 και η μαμά, Khloe Kardashian της έκανε ένα πάρτι... παραμυθένιο!

Θα μείνεις με ανοικτό το στόμα από την διακόσμηση!

Η Khloé Kardashian δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της -και δικαιολογημένα εδώ που τα λέμε- αφού η μονάκριβη κορούλα της έκλεισε τα 3! Η True Thomson, μπορεί να μην είναι ακόμη τόσο μεγάλη όσο θα ήθελε, όμως η μαμά της φρόντισε να της διοργανώσει ένα πραγματικό πάρτι-έκπληξη που δεν άφησε ασυγκίνητους μικρούς και μεγάλους.

Η διάσημη μαμά Khloé Kardashian μοιράστηκε με όλους τους φίλους της στα social media, όσα συνέβησαν στα γενέθλια της μικρής και απ' ό,τι μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες, είχε δημιουργήσει ένα παραμυθένιο ροζ σκηνικό.

Κι επειδή βρισκόμαστε εν μέσω πανδημίας και τα μεγάλα πάρτι δεν επιτρέπονται, οι καλεσμένοι ήταν λίγοι και καλοί. Τα ξαδερφάκια και οι άμεσα κοντινοί συγγενείς.

Η 36χρονη μαμά, δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και όπως μπορείς να δεις κι εσύ, αυτό που δημιούργησε για την μικρή True ήταν ανεπανάληπτο. Η διακόσμηση και τα δρώμενα περιελάμβαναν ένα τεράστιο φουσκωτό μωβ σπίτι, την τέλεια διακόσμηση μπισκότων και γλυκών, μπαλόνια σε όλο τον χώρο και φυσικά στην είσοδο καλωσόριζαν τους καλεσμένους οι πριγκίπισσες της Disney, Άννα και Έλσα.

Η Khloe έγραψε κάτω από το post που ανέβασε στο facebook...

«Και έτσι ξαφνικά γίνεσαι 3! Χρόνια πολλά γλυκιά μουTrue!!!! Δεν είμαι ακόμα έτοιμη για να συνειδητοποιήσω πως έγινες 3. Κλαίω σχεδόν κάθε φορά που σε αποκαλώ “Baby True” και εσύ με διορθώνεις. Εσύ λες με την γλυκιά σου φωνούλα “Δεν είμαι πια μωρό! Είμαι ένα μεγάλο κορίτσι” .

Δεν είμαι έτοιμη ακόμη να συνειδητοποιήσω πως είσαι πια ένα μεγάλο κορίτσι αλλά πρέπει να ξέρεις πως σε όποια ηλικία κι αν είσαι πάντα θα είσαι το μωρό μου η True. Έχεις αλλάξει τη ζωή μου σε περισσότερα πράγματα απ' όσα είχα ονειρευτεί.

Είσαι η καλύτερή μου φίλη. Η μεγαλύτερη ευλογία μου. Ολόκληρος ο κόσμος μου. Το να βλέπω να μεγαλώνεις ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές μου. Το να βλέπω τη ζωή στα μάτια σου είναι κάτι τόσο ξεχωριστό. Είναι κάτι μαγικό. Είσαι κάθε όνειρο που είχα ποτέ, από τότε που ήθελα να γίνω μαμά. Ευχαριστώ που με επέλεξες! Θεέ μου, ευχαριστώ που με ευλόγησες με τον άγγελό μου».

Δες όλα όσα οργάνωσε η Khloé Kardashian για την μικρή True...