Οι μαγειρικές μονομαχίες στο MasterChef 5 έφεραν την αντίδραση του κοινού (photos)

Οι μαγειρικές μονομαχίες στο MasterChef 5 έφεραν την αντίδραση του κοινού (photos)

Έξαλλο το κοινό με τις μαγειρικές μονομαχίες.

Η Μαργαρίτα άρπαξε χτες τη λευκή ποδιά και επέστρεψε με δόξα και τιμή στο MasterChef, αφήνοντας τους έξι εισβολείς (Ιωάννης Αυλωνίτης, Αντώνης Μητρόπουλος, Μαρίνα Ντεμολλάι, Νίκος Σκορδάκης, Αλέξανδρος Συνοδινός και Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου) να ρίχνονται σε μαγειρικές μονομαχίες με τους υπόλοιπους οκτώ παίκτες που κατάφεραν να μείνουν μέσα στο MasterChef.

Οι υποψήφιοι, που θα μονομαχήσουν, παίρνουν τη θέση τους πίσω από τους πάγκους της μεγαλύτερης τηλεοπτικής κουζίνας στην ελληνική τηλεόραση.
Μια ακόμα ευκαιρία παρουσιάζεται για εκείνους, που αποχώρησαν νωρίς, ίσως όμως μόνο κατά τη δική τους οπτική, αφού πολλά από τα παιδιά της «παλιάς» οκτάδας έχουν διαφορετική άποψη.

Οι κανόνες του παιχνιδιού όμως είναι συγκεκριμένοι και όσοι φορούν τη λευκή ποδιά, έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους σε όσους έρχονται με διάθεση να τους προκαλέσουν, θεωρώντας, ίσως, ότι βρίσκονται από τύχη ακόμα στο MasterChef 5.

Tα spoilers που μέχρι τώρα κυκλοφορούσαν στο Twitter, ήθελαν τη Μαρίνα, τον Αλέξανδρο και τον Ιωάννη να ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι, κάτι που χτες δεν έγινε πραγματικότητα. Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι πως οι μονομαχίες θα είναι δύσκολες και πως το πιθανότερο είναι να μην λάβει μέρος σε αυτές η Μαργαρίτα αλλά και ο Τζιοβάνι που οι παίκτες θα φοβηθούν τελικά να προκαλέσουν.



Πάντως, όποιοι κι αν είναι οι νικητές από τις μονομαχίες αυτές, το τηλεοπτικό κοινό δεν είναι ευχαριστημένο από τη διαδικασία αυτή και τα σχόλια κάτω από το trailer για το σημερινό επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής είναι πολλά!

Δες την gallery.