MasterChef 5: Πανικός στο Twitter με την επιστροφή της Μαρίνας στο πλατό (photos)

Sabine Camhi
MasterChef 5: Πανικός στο Twitter με την επιστροφή της Μαρίνας στο πλατό (photos)

Οι ισορροπίες θα αλλάξουν σύντομα στην κουζίνα του MasterChef.

Έφτασε η στιγμή των μεγάλων ανατροπών, αφού οι παλιοί ικανοί και ανταγωνιστικοί μάγειρες του διαγωνισμού μαγειρικής του Star θα διεκδικήσουν ξανά μια θέση στο MasterChef 5.

Η συγκινητική αποχώρηση της Μαργαρίτας, που "τάραξε" τα νερά του "MasterChef 2021", άφησε μόνο 8 παίκτες στον διαγωνισμό. Ωστόσο, η 8άδα δεν θα παραμείνει ως έχει, καθώς θα προστεθούν κι άλλοι μάγειρες.



Συνολικά όλοι οι αποχωρήσαντες από τον φετινό διαγωνισμό (πλην του Κωστή Αλεξάκη, της Ηρώς Περουλάκη και της Χριστίνας Παπαοικονόμου) επέστρεψαν και πάλι στην κουζίνα του MasterChef 5 διεκδικώντας μία δεύτερη ευκαιρία, με τις 5 πιο αδύναμες προσπάθειες να αποχωρούν οριστικά από το παιχνίδι και να αποχαιρετούν μια ακόμα ευκαιρία διεκδίκησης του μαγειρικού τίτλου. Η καλύτερη προσπάθεια θα πάρει την ποδιά και γυρνάει στο παιχνίδι.

Οι 12 αποχωρήσαντες του ριάλιτι λοιπόν ξαναφόρεσαν σήμερα τις ποδιές τους και μέσα σε 60 λεπτά πρέπει να διαγωνιστούν μεταξύ τους και να μαγειρέψουν το πιάτο της ζωής τους ώστε να εντυπωσιάσουν τους κριτές. Όσοι έχουν καταφέρει να παραμείνουν παρακολουθούν την δοκιμασία από τον εξώστη προσπαθώντας να δώσουν όση βοήθεια μπορούν στους υπόλοιπους παίκτες.

Tα πέντε χειρότερα πιάτα ήταν του Κωνσταντίνου, της Βίλης, της Μαρίας, του Αλέξανδρου, και του Σερόπ, οι οποίοι αποχώρησαν οριστικά. Το καλύτερο πιάτο το είχε η Μαργαρίτα η οποία πήρε την ποδιά και επέστρεψε στο παιχνίδι. Οι υπόλοιποι έξι παίκτες θα τα δώσουν όλα και αναμένουμε τα τέσσερα καλύτερα πιάτα, να επιστρέψουν θριαμβευτικά στον διαγωνισμό.