Jennifer Aniston: Όλη η αλήθεια για την υιοθεσία της κόρης της

Jennifer Aniston: Όλη η αλήθεια για την υιοθεσία της κόρης της

Ό,τι δεν γνώριζες θα το μάθεις εδώ.

Το ότι η Jennifer Aniston είναι μια από τις αγαπημένες μας ηθοποιούς στο Hollywood, είναι γνωστό. Το ό,τι περιμέναμε κάποια στιγμή μετά τον χωρισμό της να τη δούμε ζευγάρι ξανά με τον Brad Pitt είναι επίσης αλήθεια. Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ και πλέον έχουμε εγκαταλείψει για τα καλά αυτή την ιδέα.

Αυτό που έχουμε διαβάσει πολλές φορές ωστόσο για την αγαπημένη μας ηθοποιό, είναι η επιθυμία της να γίνει μαμά. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως μόλις είδαμε να κυκλοφορεί δημοσίευμα που θέλει την Aniston να έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες υιοθεσίας η χαρά μας ήταν απερίγραπτη.

Η 52χρονη αποκάλυψε τα σχέδιά της να ξεκινήσει μια οικογένεια κατά τη διάρκεια της ειδικής επανένωσης των Friends, η οποία γυρίστηκε στο Los Angeles την περασμένη εβδομάδα. Η star ενώθηκε ξανά με τους Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc και Matthew Perry για την τηλεοπτική εκδήλωση για να σηματοδοτήσει την επιτυχημένη κωμική σειρά, στην οποία πρωταγωνίστησε ως Rachel Green για 10 χρόνια. Μια πηγή ισχυρίστηκε ότι η Aniston είπε στους συμπρωταγωνιστές της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την απόφασή της να υιοθετήσει ένα μικρό κορίτσι.

Αναφέρεται ότι η Aniston θα υιοθετήσει ένα κοριτσάκι από την Casa Hogar Sion, ένα μεξικάνικο ορφανοτροφείο που είχε υποστηρίξει στο παρελθόν. Η διαδικασία υιοθέτησης αναμένεται να ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Μάλιστα ο Perez Hilton ανέφερε πως αν η υπόθεση δεν ήταν σίγουρη και δεν είχε υπογράψει τα χαρτιά, δεν θα έλεγε τίποτα στους φίλους της. «Η Jen ένιωσε ότι η επανένωση ήταν η τέλεια στιγμή για να κάνει την ανακοίνωση του μωρού της σε ολόκληρη τη “συμμορία”», δήλωσε η πηγή στo Closer.

«Ενώ τα κορίτσια ήδη ήξεραν –αφού βλέπουν η μια την άλλη τακτικά– νόμιζε ότι θα ήταν ιδιαίτερο να το πει στα αγόρια όταν ήταν όλοι μαζί, καθώς σπάνια τα βλέπει αυτές τις μέρες λόγω της πολυάσχολης ζωής και των εργασιακών τους δεσμεύσεων».

Ποια είναι όμως όλη η αλήθεια σχετικά με την υιοθεσία της κόρης της; Μάθε παρακάτω.