Άγριες Μέλισσες: 15 tweets που αποθέωσαν τη σκηνή Δούκα-Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες: 15 tweets που αποθέωσαν τη σκηνή Δούκα-Μιλτιάδη

Κακούρης και Γάλλος έδωσαν οσκαρική ερμηνεία

Το επεισόδιο της Δευτέρας στις Άγριες Μέλισσες μας άφησε στη σκηνή που περιμέναμε όλο το βράδυ. Ο Κωνσταντής έμαθε από τον Νικηφόρο την αλήθεια για τον φόνο του Σέργιου και περιμέναμε να δούμε τη σκηνή ανάμεσα σε εκείνον με τη Δρόσω, και η αλήθεια είναι πως ήταν όπως την περιμέναμε.

Ο καταρρακωμένος Κωνσταντής ζήτησε εξηγήσεις από τη Δρόσω και θλιμμένος και πληγωμένος της απάντησε εμμέσως πλην σαφώς πως δεν θα τις καταδώσει. Και όσο και αν μας πλήγωσε αυτή η σκηνή εκείνη που μας ανατρίχιασε ήταν άλλη.

Αν θυμάσαι στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Μιλτιάδης πήγε να βρει τον Δούκα με σκοπό να του αποκαλύψει ποιος τον πρόδωσε πριν από 7 χρόνια. Ο Λάμπρος τον πρόλαβε τελευταία στιγμή, όμως ο Δούκας δεν το άφησε να περάσει έτσι. Εχθές τον είδαμε να επισκέπτεται το σπίτι του αδερφού του προκειμένου να μάθει τι ήθελε και η σκηνή αυτή ήταν η καλύτερη όλου του επεισοδίου.

Γιώργος Γάλλος και Λεωνίδας Κακούρης μας συγκλόνισαν με την ερμηνεία τους και η αλήθεια είναι πως θέλαμε η σκηνή αυτή να έχει μεγαλύτερη διάρκεια. Τόσο ο Δούκας, όσο και ο Μιλτιάδης είχαν κάποιες πολύ δυνατές ατάκες και το Twitter δεν το άφησε ασχολίαστο αυτό.

Αν θέλεις να τους ξαναδείς πάντως το αποψινό επεισόδιο θα έχει ακόμη μια σκηνή με τους δυο τους και θα είναι σίγουρα το highlight του επεισοδίου.