Katy Perry: Eξηγεί γιατί πήρε τη «συνειδητή απόφαση» να αποκτήσει παιδί

Sabine Camhi
Katy Perry: Eξηγεί γιατί πήρε τη «συνειδητή απόφαση» να αποκτήσει παιδί

Η pop star παραδέχτηκε ότι είναι πολύ ευτυχισμένη που αποφάσισε να γίνει μητέρα!

Σχεδόν οκτώ μήνες μετά την γέννηση της κόρης της, Daisy Dove, η Katy Perry εξήγησε γιατί είναι χαρούμενη που αποφάσισε να αποκτήσει ένα παιδί σε αυτό το στάδιο της ζωής της.

Η τραγουδίστρια σημείωσε ότι είχε την ευκαιρία να γνωρίσει κάθε όψη μιας καριέρας στη μουσική, αλλά τώρα αναγνωρίζει ότι το να είναι μητέρα είναι «η καλύτερη δουλειά» και «η πιο ικανοποιητική», όπως είπε στο μοντέλο Miranda Kerr, την πρώην σύζυγο του αρραβωνιαστικού της και πατέρα του παιδιού της, Orlando Bloom, στο Instagram Live την Τρίτη 13 Απριλίου.

«Δεν υπήρχε συναίσθημα σαν το συναίσθημα που είχα όταν απέκτησα την κόρη μου» είπε η κριτής του American Idol. « Ήταν σαν την αγάπη που έψαχνα όλη μου τη ζωή», πρόσθεσε.

Η Katy Perry σύγκρινε την αγάπη που βιώνει ως μητέρα με τη λατρεία που λαμβάνει ως διάσημη τραγουδίστρια, λέγοντας: «Η τέχνη σου επικυρώνεται από τον έξω κόσμο και αυτό παρουσιάζει διακυμάνσεις. Μερικές φορές σε αγαπούν και μερικές φορές ο κόσμος λέει ‘όχι, εμένα δεν μου αρέσει, προχωράω’».


https://www.instagram.com/p/CNoHCjSIomQ

Ωστόσο, με την Daisy, «η αγάπη από τα παιδιά σου είναι συνεχής και άνευ όρων και δεν βασίζεται σε αυτό που έχεις, σε αυτό που δεν έχεις, σε κάποια καριέρα…Άρα αυτό σίγουρα με έκανε να νιώθω τόσο γεμάτη, γνωρίζοντας ότι υπάρχει αυτή η ακλόνητη αγάπη», συνέχισε.

Και γι’ αυτό η Katy, 36 ετών, χαίρεται που «δεν πίεσε την καριέρα της» και δεν «αγνόησε» την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

«Είναι εκπληκτικό να έχω αυτή την ευκαιρία να είμαι επιχειρηματίας, αλλά στα 34 είπα στον εαυτό μου ‘εντάξει, είμαι έτοιμη’. Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα τη συνειδητή απόφαση να προσπαθήσω πραγματικά να το κάνω. Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν έχασα αυτήν την ευκαιρία ... Ήταν το καλύτερο πράγμα» αποκάλυψε.

Ο πραγματικός λόγος που η Miranda ζήτησε από την Katy να συμμετάσχει στο Insta Live την Τρίτη ήταν να σηματοδοτήσει την κυκλοφορία της νέας κρέμας ενυδάτωσης «Kora Organics Turmeric Glow Moisturizer». Η Katy εξέφρασε ότι η Miranda της δίνει όλες τις καλύτερες συμβουλές για καλή υγεία.