Άγριες Μέλισσες: «Απών» ο Κωνσταντής στον 3ο κύκλο και το Twitter είναι έξαλλο (pics)

Άγριες Μέλισσες: «Απών» ο Κωνσταντής στον 3ο κύκλο και το Twitter είναι έξαλλο (pics)

Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο;

Μπορεί να έχουμε χάσει πια το μέτρημα με την καραντίνα, όμως όσο παρακολουθούμε Άγριες Μέλισσες τίποτα δεν μας νοιάζει. Κάθε βράδυ περιμένουμε πώς και πώς να ξεκινήσει το επεισόδιο, κι ενώ είμαστε φαν πολλών ηθοποιών στη σειρά, ο κύριος λόγος είναι ένας, και ονομάζεται Γιάννης Κουκουράκης.

Ο Κωνσταντής του δεύτερου κύκλου είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει στη σειρά και πραγματικά δεν χορταίνουμε να τον παρακολουθούμε. Ο έρωτάς του με τη Δρόσω και το πόσο πολύ την αγαπάει μας έχει συνεπάρει και θέλουμε κάθε φορά να τον βλέπουμε όλο και πιο πολύ.

Μετά την οσκαρική ερμηνεία με τον Μιλτιάδη στο νεκροταφείο που πραγματικά μας ανατρίχιασε, βλέπουμε ξανά και ξανά τη σκηνή με τον Νικηφόρο που του παραδέχεται πόσο την αγαπάει.

Ωστόσο κυκλοφορεί μια φήμη (ελπίζουμε) τον τελευταίο καιρό, και ακούστηκε και σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που θέλει τον Κωνσταντή με ερωτηματικό στην τρίτη σεζόν. Και ξέρεις τι σημαίνει αυτό.

Κανείς δεν μπορεί να διανοηθεί τις Άγριες Μέλισσες χωρίς Γιάννη Κουκουράκη, κι ελπίζουμε σε λίγο καιρό που θα ολοκληρωθούν οι συζητήσεις για το ποιοι θα βρίσκονται και ποιοι και όχι στον τρίτο κύκλο να ακούσουμε το όνομά του.

Το Twitter εννοείται δεν έχει πάρει με καλό μάτι την αλλαγή αυτή ακόμη και αν είναι φήμη, και ήδη έχει αντιδράσει.

Δες στη gallery πως.