Η πρώτη ανοιξιάτικη βόλτα της Ιωάννας Παππά με τον 2χρονο γιο της στον Εθνικό Κήπο

Η πρώτη ανοιξιάτικη βόλτα της Ιωάννας Παππά με τον 2χρονο γιο της στον Εθνικό Κήπο

Μαμά και γιος φαίνεται πως απολαμβάνουν στο έπακρο τη βόλτα τους.

Μας έχει συνηθίσει σε λίγες δημόσιες εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια που τη γνωρίζουμε. Η Ιωάννα Παππά αποτελεί παράδειγμα τόσο για το ήθος και τον επαγγελματισμό της όσο και για τον χαρακτήρα της. Είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της και όχι άδικα.

Ακόμα και στα social media, τα posts της, όσον αφορά την προσωπική της ζωή είναι ελάχιστα, ακόμα και τώρα που διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Η ηθοποιός εδώ και 2 χρόνια περίπου έχει φέρει στον κόσμο τον άγγελό της, ένα αγοράκι που στις 2 Αυγούστου θα γίνει και τυπικά 2.

Παρότι δεν την βλέπουμε συχνά σε οικογενειακές στιγμές με τον σύζυγό και το παιδί της, χθες ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στον Εθνικό κήπο να κάνουν βόλτα μαζί με τον γιο της. Η όμορφη ηθοποιός ντυμένη casual, μ΄ ένα μαύρο oversized παντελόνι και ένα γκρι t-shirt, απόλαυσε τη βόλτα της έχοντας πάντα πλαι της τον γιο της, Αντώνη, ο οποίος -όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες- ήταν ξετρελαμένος με τη ρόδα του, το κλασικό αγαπημένο παιχνίδι όλων των μωρών σε αυτή την ηλικία.

Παρόλο το lockdown, η Ιωάννα Παππά αγαπά να κάνει βόλτες με τον μικρό της, ως μια ανάσα χαλάρωσης από το βεβαρημένο πρόγραμμά της που δεν τις επιτρέπει -τον τελευταίο καιρό- να βρίσκεται στο σπίτι της όσο θα ήθελε. Να θυμίσουμε πως μετά από πολύ καιρό η ηθοποιός έκανε comeback στην τηλεόραση, με την πολύ πρόσφατα επιτυχημένη σειρά «Έξαψη».

Δες στη gallery, μαμά και γιο, πώς απολαμβάνουν τη βόλτα τους...