Η ζωή της Serena Williams τώρα και σε ταινία, με την ίδια πρωταγωνίστρια

Η ζωή της Serena Williams τώρα και σε ταινία, με την ίδια πρωταγωνίστρια

Όλες οι λεπτομέρειες που θέλεις να μάθεις για το χρυσό συμβόλαιο συνεργασίας με την Amazon.

Η Serena Williams πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της σε μια τηλεοπτική συμφωνία με την Amazon. H πρωταθλήτρια του τένις συνεργάζεται με την κορυφαία εταιρεία παραγωγής για τη δημιουργία περιεχομένου, ξεκινώντας με ένα reality show, του οποίου ο τίτλος δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί.

Παρόλο που δεν είναι σαφές πότε θα κυκλοφορήσει το show, η ενθουσιώδης μαμά, «ανυπομονεί να μοιραστεί με τον κόσμο τις ιστορίες της», όπως γράφει και το σχετικό δελτίο Τύπου που εκδόθηκε.

Η αθλήτρια πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με το Amazon Studios - αναπτύσσουν ένα από τα πιο εμπνευσμένα και σημαντικά περιεχόμενα για ένα παγκόσμιο κοινό-. Έχω πολλές ιστορίες που ανυπομονώ να πω, συμπεριλαμβανομένης της δικής μου».

Σχετικά με τη συνεργασία, η επικεφαλής της Amazon Studios, Jennifer Salke είπε: «Η Serena έχει μεταμορφώσει το άθλημά της και έχει γίνει μια από τους αθλητές που μας εμπνέουν. Συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο σπουδαίων αθλητριών και επιχειρηματιών της γενιάς της».

Η Serena Williams ανακοίνωσε τη νέα της συνεργασία μέσα από τα social media της, ανεβάζοντας ένα πολύ ωραίο video με τον ηθοποιό Michael B. Jordan.


https://www.instagram.com/p/CNpbT5MHeSz

Η εταιρία παραγωγής συμπλήρωσε: «Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε το ταξίδι της σε αυτή τη νέα σειρά και συνεργαζόμαστε μαζί της για τη δημιουργία νέου πρωτότυπου περιεχομένου για τους Prime Video πελάτες μας παγκοσμίως».

Η 39χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια έχει σπάσει κάθε ρεκόρ στον τομέα της, ούσα η πιο πολύτιμη παίκτρια WTA όλων των εποχών και έχοντας κερδίσει έναν τίτλο και στα τέσσερα τουρνουά grand slam.

Εκτός από τον αθλητισμό, η αθλήτρια είναι και μια επιτυχημένη επιχειρηματίας, αφού διαθέτει μια νέα σειρά ενδυμάτων που ονομάζεται S by Serena αλλά και μια εταιρεία επενδύσεων,την Serena Venture.