MasterChef: Η στρατηγική του Στέφανου κατά του Ιωάννη που εξόργισε το Twitter

MasterChef: Η στρατηγική του Στέφανου κατά του Ιωάννη που εξόργισε το Twitter

Οι μαγειρικές μονομαχίες συνεχίζονται και ένα από τα ζευγάρια είναι Στέφανος και Ιωάννης. Αλήθεια εσύ πιστεύεις πως η τακτική που ακολούθησε ήταν δίκαιη;

Η μαγειρική μονομαχία συνεχίζεται και στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 Ιωάννης, Στέφανος, Ανούς, Παύλος, Αντώνης, και Κωνσταντίνα μαγειρεύουν για να κρατήσουν στα χέρια τους την ποδιά του MasterChef. Σε αυτό το σημείο να σου υπενθυμίσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο η Μαρίνα ήταν εκείνη που επέστρεψε στο σπίτι του διαγωνισμού φέρνοντας πολλά αρνητικά σχόλια στα social media.

Η ημέρα με τις επιστροφές των παλαιότερων παικτών έφτασε και σήμερα είναι η τρίτη ημέρα των… μονομαχιών. 12 παίκτες επέστρεψαν, μαγείρεψαν και από αυτούς επέστρεψε πρώτη η Μαργαρίτα. Φυσικά καταλαβαίνεις πως το Twitter έκανε party με αυτή την είδηση, σήμερα όμως βρήκαν νέα «τροφή»!

Εχθές η Μαρίνα κέρδισε τη λευκή ποδιά και τη μαύρη φορά η Μαρία. Τα σημερινά ζευγάρια θα πρέπει να φτιάξουν από δύο πιάτα με τα ίδια υλικά και οι τρεις ομάδες θα αναμετρηθούν σε μια από τις δυσκολότερες έως τώρα μονομαχίες.



Από τις ομάδες Ανούς, Στέφανος και Παύλος επέλεξαν τα υλικά για τα πιάτα τους αλλά και τα πιάτα των αντιπάλων τους και ναι, όσοι άκουσαν τις τακτικές των παικτών και κυρίως του Στέφανου ξεκαρδίστηκαν στα γέλια.

Στέφανος και Ιωάννης είναι στον ίδιο πάγκο και καταλαβαίνεις πως ο Στέφανος έχει έναν και μόνο στόχο, να τον διώξει από το παιχνίδι, ακόμη κι αν ισχυρίζεται πως… είναι ένας καλός του φίλος. Ένα θα σου πούμε, η ζάχαρη ήταν μετρημένη σε ελάχιστα γραμμάρια και μάλιστα πήρε δύο… ολόκληρα φουντούκια. Φυσικά ο Στέφανος έχει περιεργαστεί αρκετά τη συνταγή του σε αντίθεση με τον Ιωάννη. Ίσως αυτή είναι μια καλή στρατηγική ίσως όμως να πέσει στην παγίδα του.

Ναι, σωστά διάβασες. Όπως εντυπωσιάστηκες εσύ με το «πρότυπο» φιλίας τους, έτσι εντυπωσιάστηκαν και οι χρήστες του Twitter επομένως καταλαβαίνεις πως τα σχόλιά τους στάζουν μέλι!

Δες στη gallery τα καλύτερα tweets.