Επέστρεψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο MasterChef 5 και το Twitter το πανηγύρισε (photos)

Επέστρεψε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη στο MasterChef 5 και το Twitter το πανηγύρισε (photos)

Η Μαργαρίτα κατάφερε να επιστρέψει στο MasterChef 5.

Η αποχώρηση της Μαργαρίτας Νικολαΐδη από το MasterChef 5 προκάλεσε πλήθος σχολίων σε όλα τα social media για το κορίτσι αυτό από τη Μυτιλήνη που κατάφερε να πωρώσει το τηλεοπτικό κοινό με το ταλέντο, το ήθος και το χαμόγελό του.

Η 27χρονη Μαργαρίτα, η νικήτρια του Silver Award και των 10.000 ευρώ επέστρεψε στην κουζίνα του ριάλιτι μαγειρικής ζητώντας μια δεύτερη ευκαιρία μετά τα λάθη στο πιάτο αντιγραφής που της κόστισαν την παραμονή στο MastetChef.

Μέχρι και ο Άκης Πετρετζίκης έκανε ποστ που ζητούσε την επιστροφή της Μαργαρίτας ενώ το ίδιο έκανε και ο αρραβωνιαστικός της Μαργαρίτας, Χρήστος Καλομοίρης αλλά και η αδερφή του Ασπασία Καλομοίρη που είναι πολύ δεμένη με τη Μαργαρίτα.

akis 2

Λίγο μετά την αποχώρηση της Μαργαρίτας και η Μαίρη Συνατσάκη είχε το βράδυ του Σαββάτου εκφράσει τη δυσαρέσκειά της για το αποτέλεσμα αυτό στο φετινό MasterChef!

Στην επιστροφή για τη διεκδίκηση της επιστροφής στο MasterChef, η Μαργαρίτα, η Μαρίνα και ο Αλέξανδρος Συνοδινός είχαν τα τρία καλύτερα πιάτα. Τελικά, ανάμεσα στη Μαργαρίτα και τη Μαρίνα, η Μαργαρίτα ήταν αυτή που επέστρεψε.

«Ευχαριστώ όσους με στηρίζουν, την οικογένεια, τους φίλους, τον Χρηστάκο μου και ελπίζω να φτάσω να πάρω το έπαθλο», είπε η Μαργαρίτα.

Το Twitter με την απόφαση που πάρθηκε απλά έκανε πάρτι: