Γιος πασίγνωστου ηθοποιού κατηγορείται από την πρώην του για σωματική κακοποίηση

Γιος πασίγνωστου ηθοποιού κατηγορείται από την πρώην του για σωματική κακοποίηση

Και οι κατηγορίες δεν σταματούν μόνο εκεί.

Αν μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε κάπως αυτή τη χρονιά που διανύουμε, το πρώτο πράγμα που μας έρχεται στο μυαλό είναι όλες αυτές οι καταγγελίες που ακούσαμε και μάθαμε για διάσημους, ηθοποιούς, σκηνοθέτες κ.ο.κ. Και δεν ήταν ένα φαινόμενο που παρατηρήθηκε έντονα μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες χώρες.

Έχοντας αφήσει πίσω μας για λίγο όλα αυτά τα αρνητικά που έχουμε ακούσει πέσαμε σήμερα επάνω σε μία είδηση, η οποία μας άφησε άφωνες. Όχι τόσο για τη φύση και το θέμα της είδησης, αλλά για το ποιος εμπλέκεται σε αυτή. Βέβαια, θα μας πεις με τόσα που ακούσαμε φέτος τίποτα δεν θα έπρεπε να μας εκπλήσσει πια.

Κι όμως το άκουσμα αυτής της είδησης μας εξέπληξε. Γιος πασίγνωστου ηθοποιού κατηγορείται από την πρώην σύντροφό του για σωματική κακοποίηση και απειλές πως θα τη σκοτώσει.

Ο Chet Hanks γιος του πολυαγαπημένου ηθοποιού Tom Hanks, μηνύθηκε για 1 εκατομμύριο δολάρια από την πρώην φίλη του, η οποία έλαβε προσωρινή προστατευτική εντολή εναντίον του στις 30 Μαρτίου, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου του Τέξας.

Σε μια αναφορά που κατατέθηκε τη Δευτέρα στο Fort Bend County, οι δικηγόροι της Kiana Parker, D'Angelo Lowe και Kevin Murray, δήλωσαν ότι ζητά 1 εκατομμύριο δολάρια από τον Hanks, συμπεριλαμβανομένων «κάθε είδους αποζημίωσης, κυρώσεων, δαπανών, τόκων προκαταβολής δαπανών και τόκων μετά τη δίκη όπως επιτρέπεται από το νόμο».

Οι δικηγόροι της Parker έδωσαν συνέντευξη Τύπου την Τρίτη έξω από το Κέντρο Δικαιοσύνης του Fort Bend στο Τέξας, όπου ο Lowe είπε ότι ο Hanks «κακοποίησε ψυχικά και σωματικά» την πρώην φίλη του. Ο Murray πρόσθεσε, «Πρόκειται για βία μέσα στα όρια μιας σχέσης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ενός άνδρα που διανοητικά και σωματικά και ψυχολογικά χτύπησε την Kiana Parker».

Ο δικηγόρος του Chet Hanks δήλωσε πρόσφατα: «Θεωρούμε ότι οι ισχυρισμοί που υπέβαλε η Kiana Parker είναι σοκαριστικοί. Οι ισχυρισμοί της είναι εντελώς ψευδείς, πλαστογραφημένοι και φανταστικοί». Μάλιστα όπως αναφέρουν οι δικηγόροι της, τον Οκτώβριο του 2020 ο Chet Hanks απείλησε να δολοφονήσει την πρώην σύντροφο του και μετά να αυτοκτονήσει.