Blast from the past: H Καίτη Γαρμπή όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Blast from the past: H Καίτη Γαρμπή όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Πόσο όμορφη γυναίκα ήταν και παραμένει ακόμη.

Το όνομα της Καίτης Γαρμπή είναι τόσα χρόνια συνώνυμο της επιτυχίας και η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μία από τις αγαπημένες μας τραγουδίστριες στην ελληνική showbiz, και ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια με τον Διονύση Σχοινά.

Αν την ακολουθείς στα social media, θα έχεις δει και μόνη σου πως η Καίτη Γαρμπή δεν είναι άνθρωπος που ντρέπεται να πει αυτά που σκέφτεται. Πολλές φορές μάλιστα αυτοσαρκάζεται και με τον ίδιο της τον εαυτό κάνοντας μας να τη λατρέψουμε ακόμη περισσότερο, από αυτό που ήδη τη λατρεύαμε.

Οι φωτογραφίες που ανεβάζει κάθε τόσο στο Instagram account της μας γυρνάνε αρκετά χρόνια πίσω, τότε που στην παιδική-εφηβική μας ηλικία την ακούγαμε με μανία. Βέβαια τώρα που το σκεφτόμαστε ακόμη και σήμερα με μανία την ακούμε, και τη λατρεύουμε όταν τρολάρει τον ίδιο τον εαυτό της.

Είναι ακομπλεξάριστη και ταυτόχρονα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στην ελληνική showbiz. Και αυτό φαίνεται και από τη φωτογραφία που έκανε story πριν από λίγες ώρες στο Instagram της. Πρόκειται για μια παλιά φωτογραφία, από το πρόσφατο παρελθόν της στην οποία είναι πραγματικά μια κούκλα.

Δεν ξέρουμε ποια χρονιά έχει τραβηχτεί η φωτογραφία, αλλά για την Καίτη όπως έγραψε και στο caption είναι λήψη προ Χριστού. Η τραγουδίστρια φορά ένα μακρύ λεοπάρ φόρεμα και εμείς είμαστε σίγουρες πως είναι η πιο όμορφη γυναίκα. Συνδυάζει ομορφιά και υπέροχη φωνή και όλο αυτό την έχει πάει εκεί που είναι σήμερα.

Μπορεί η φωτογραφία να είναι αρκετά παλιά, όμως οφείλουμε να παραδεχτούμε πως δεν έχει αλλάξει καθόλου από τότε. Σίγουρα έχει μεγαλώσει (και αυτό είναι το λογικό) είναι όμως μια πολύ όμορφη γυναίκα.

Δες το throwback που έκανε στη gallery παρακάτω.