Selena Gomez και Jlo: Θα συμμετάσχουν σε streaming συναυλία για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Sabine Camhi
Selena Gomez και Jlo: Θα συμμετάσχουν σε streaming συναυλία για τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

Το «VAX LIVE: The Concert to Reunite the World» θα πραγματοποιηθεί στο SoFi στάδιο του Λος Άντζελες!

Οι τραγουδίστριες Jennifer Lopez και H.E.R. θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα παγκόσμιο streaming στις 8 Μαΐου, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τα εμβόλια κατά της Covid-19. Το όνομα της εκπομπής θα είναι «VAX LIVE: The Concert to Reunite the World», και η οικοδέσποινα της βραδιάς θα είναι η αγαπημένη μας Selena Gomez. Εκτός από την Lopez και την H.E.R. θα εμφανιστούν και οι Eddie Vedder, J Balvin, και Foo Fighters.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να προωθηθεί μια εμπιστοσύνη στα εμβόλια κατά του covid-19 αλλά και να στείλει το μήνυμα για δίκαιη και ισότιμη πρόσβαση στα εμβόλια σε όλους.

O διευθύνων σύμβουλος της διοργανώτριας Global Citizen δήλωσε «Είναι πραγματικά μια ευκαιρία να απευθύνουμε έκκληση στους ηγέτες της διεθνούς κοινότητας να διασφαλίσουν ότι οι 27 εκατομμύρια ήρωες υγειονομικοί σε ολόκληρο τον κόσμο, που μέχρι στιγμής δεν έχουν πρόσβαση σε ένα εμβόλιο, θα μπορέσουν να αποκτήσουν πρόσβαση τους επόμενους μήνες».

Και η Gomez είπε σε ανακοίνωσή της πως «Νιώθω μεγάλη τιμή που θα παρουσιάσω τη συναυλία. Είναι μια ιστορική στιγμή για να ενθαρρύνουμε τον κόσμο παγκοσμίως να κάνουν το εμβόλιο κατά της covid-19 όταν θα είναι διαθέσιμο για αυτούς, να ζητήσουμε από τους ηγέτες να μοιράσουν τις δόσεις δίκαια αλλά και να φέρουμε τον κόσμο κοντά για μια νύχτα μουσικής με ένα τρόπο που δεν ήταν εφικτός τον τελευταίο χρόνο».

Να θυμίσουμε πως και πέρσι, έπειτα από πρωτοβουλία της Lady Gaga, η διαδικτυακή συναυλία «One World - Together at Home», συγκέντρωσε περίπου 128 εκατομμύρια δολάρια για την κρίση του Covid-19.