Είναι οριστικό: Η Jennifer Lopez έδωσε πίσω το δαχτυλίδι του αρραβώνα!

Κατερίνα Ιωακείμ
Είναι οριστικό: Η Jennifer Lopez έδωσε πίσω το δαχτυλίδι του αρραβώνα!

Όχι πια σεξ, μόνο φίλοι είπαν JLo και Alex Rodriguez στα media ξεκαθαρίζοντας τη θέση τους. Γιατί δεν θα δώσουν άλλη ευκαιρία στη σχέση τους. 

H Jennifer Lopez είναι και πάλι single! Δεν πρόκειται να φορέσει ξανά το δαχτυλίδι αρραβώνων της με τον Alex Rodriguez με τον οποίο προτιμά να είναι δυο καλοί φίλοι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση χωρισμού του πρώην τρελά ερωτευμένου ζευγαριού, που διαβάσαμε στο TODAY.



"Συνειδητοποιήσαμε ότι είμαστε καλύτερα σαν φίλοι και ανυπομονούμε να παραμείνει έτσι η κατάσταση. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί και να υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλο στα επιχειρηματικά project που τρέχουμε μαζί. Ευχόμαστε το καλύτερο ο ένας για τον άλλο και για τα παιδιά του άλλου. Από σεβασμό στα παιδιά, το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε πέρα από αυτό είναι να πούμε "ευχαριστώ" σε όλους όσοι έχουν στείλει ευγενικά και υποστηρικτικά σχόλια", δήλωσαν από κοινού η 51χρονη σούπερ σταρ και ο 45χρονος πρώην επαγγελματίας παίκτης του μπέιζμπολ, αποκλείοντας ουστιαστικά την περίπτωση να δώσουν άλλη ευκαιρία στη σχέση τους.

Το κράτησε το μονόπετρο (για την ώρα τουλάχιστον)



Το δαχτυλίδι των αρραβώνων, αξίας 1.800.000 δολαρίων το έδωσε πίσω... που λέει ο λόγος βέβαια καθώς σύμφωνα με το TMZ (που σε κάτι τέτοια σπάνια κάνει λάθος) η JLo έχει κρατήσει το μονόμετρο όπως και ο Alex έχει κρατήσει τα κοσμήματα που του έκανε εκείνη δώρο.

Υπήρξαν άλλωστε πολύ ερωτευμένοι! Ήταν τέσσερα χρόνια μαζί, αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο του 2019 και έκαναν σχέδια για τον γάμο τους πριν ο Covid-19 μπει στη ζωή μας και τα αλλάξει όλα. "Την εποχή του Covid-19 πολλά ζευγάρια αναθεώρησαν τη σχέση τους", είχε δηλώσει η Lopez όταν εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της με τον Rodriquez.


https://www.instagram.com/p/Buzz2LMg92D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στις αρχές Μαρτίου, όταν στα lifestyle media κυκλοφόρησαν φήμες πως το αγαπημένο ζευγάρι της αμερικανικής showbiz αποφάσισε να διαλύσει τον αρραβώνα, τόσο η Lopez όσο και ο Rodriguez έσπευσαν να διαψεύσουν με αγκαλιές και φιλιά!

Πηγές από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού διευκρίνιζαν ωστόσο ότι και οι δύο τους έκαναν πραγματικά μεγάλη προσπάθεια να τα ξαναβρούν.

Η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez δεν είναι το πρώτο ζευγάρι που χώρισε μέσα στο 2021. Σε αυτό το link θα δεις ποιοί πήραν τη μεγάλη απόφαση να πουν αντίο, πριν καλά καλά μπει ο χρόνος!