Άγριες Μέλισσες: Η απρόσμενη σκηνή Δούκα-Προύσαλη και 16 tweets που την αποθέωσαν

Άγριες Μέλισσες: Η απρόσμενη σκηνή Δούκα-Προύσαλη και 16 tweets που την αποθέωσαν

Ο Γιώργος Σουξές έδωσε την καλύτερη του ερμηνεία.

Το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας στις Άγριες Μέλισσες παρακολουθήσαμε εχθές το βράδυ και οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Ο Δούκας έχει πια μάθει την αλήθεια για τον Νικηφόρο από τον Μιλτιάδη και τον έχουν «ζώσει τα μαύρα φίδια». Ένα flashback που συνηθίζουν να βάζουν στη σειρά οι σεναριογράφοι συνέδεσε όλα τα κομμάτια του παζλ στο μυαλό του και έψαχνε μόνο ένα κομμάτι για να επιβεβαιωθεί.

Ο Δούκας πήγε στο αστυνομικό τμήμα να μιλήσει με τον Προύσαλη και του ζήτησε να του δώσει εκείνο το σημείωμα που βρήκε και τον έστειλε στην κρυψώνα του Δούκα. Φυσικά ο διοικητής της χωροφυλακής, Βασίλης Προύσαλης αρνήθηκε οποιοδήποτε αίτημα του Δούκα, ενώ του ζήτησε με φανταστικό τρόπο να χαμηλώσει τον τόνο της φωνής του και να μην φωνάζει.

Αυτήν τη σκηνή η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε να τη δούμε και το Twitter πήρε θέση για ακόμη μια φορά στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο. Οι Άγριες Μέλισσες ήταν τρίτο θέμα στα Greece trends, ενώ γράφτηκαν πάνω από 5 χιλιάδες tweets για το χθεσινό επεισόδιο.

Εμείς πάντως από αυτά ξεχωρίσαμε 16 που εστίασαν στη σκηνή Δούκας-Προύσαλης και την αποθέωσαν για τη στάση του διοικητή.

Στη gallery που ακολουθεί θα τα δεις όλα.