Ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση τους σήμερα

Ο πρώην σύζυγος της Jennifer Aniston αποκάλυψε την αλήθεια για τη σχέση τους σήμερα

Aniston- Theroux: Επιτέλους μάθαμε ποια είναι η σχέση τους σήμερα.

Φως στη σχέση του με την Jennifer Aniston αλλά και στη ζωή του μετά το διαζύγιο, έδωσε ο 49χρονος ηθοποιός Justin Theroux.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό Esquire και παραδέχτηκε πως εκείνος και η 52χρονη παραμένουν πολύ κοντά και μιλούν με βιντεοκλήσεις και γραπτά μηνύματα.

«Κοίτα, κάποιες φορές οι άνθρωποι φτιάχνουν μια αφήγηση που τους κάνει να νιώθουν καλύτερα ή για να κάνουν πιο απλά τα πράγματα», είπε ο Justin για τη φήμη που ήθελε το ζευγάρι να χωρίζει μιας και εκείνος ζει στη Νέα Υόρκη κι εκείνη στο Los Angeles.

«Σίγουρα το να πούμε αυτός ο άνθρωπος λατρεύει τη Τζαζ κι εγώ λατρεύω το ροκ είναι μια ιδέα αλλά δεν έχει σχέση με την περίπτωσή μας, είναι μια υπεραπλούστευση».
Όποιος κι αν ήταν ο λόγος που χώρισαν, ο Theroux αποκάλυψε πως δεν υπήρξε κανένα δράμα στον χωρισμό με την Aniston και αποκάλυψε τη σχέση τους σήμερα:

«Θα έλεγα ότι παραμείναμε φίλοι, δεν μιλάμε κάθε μέρα αλλά χρησιμοποιούμε το Facetime και ανταλλάσουμε μηνύματα. Νιώθω ευγνώμων που μπορώ να πω πως έχουμε μια τέτοια φιλία».



Και δεν έμεινε εκεί ο Justin που έπλεξε το εγκώμιο της Aniston κάπως έτσι.