To Celebrity Game Night ένωσε τους Παρά Πέντε και τα tweets ήταν επικά

To Celebrity Game Night ένωσε τους Παρά Πέντε και τα tweets ήταν επικά

Γυρίσαμε για λίγο πίσω στο 2005.

Τις σεζόν 2005-2007 παρακολουθήσαμε ίσως μία από τις καλύτερες σειρές που έχουν προβληθεί ποτέ στην ελληνική τηλεόραση. Με σενάριο δια χειρός Γιώργου Καπουτζίδη, το Παρά Πέντε έγινε η αγαπημένη μας συνήθεια και εμείς δεν χάναμε επεισόδιο. Μάλιστα το παρακολουθούσαμε –και το κάνουμε ακόμη- ανελλιπώς σε όλες του τις επαναλήψεις, σε σημείο πλέον που έχουμε μάθει απέξω τους διαλόγους.

Σμαράγδα Καρύδη, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Καπουτζίδης, Αργύρης Αγγέλου και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ήταν η βασική πεντάδα των πρωταγωνιστών, οι οποίοι έψαχναν να εξιχνιάσουν ένα έγκλημα που συνέβη 30 χρόνια πριν στη Θεσσαλονίκη και είχε πια παραγραφεί.

Μιχάλης Μαρίνος και Ζέτα Μακρυπούλια, ήταν οι δύο προσθήκες που έκαναν την πεντάδα ακόμη πιο ισχυρή και τη βοηθούσε να ολοκληρώσει το έργο της. Κι ενώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη το βλέπουμε και πάλι σε επανάληψη, εχθές νιώσαμε πως επιστρέψαμε κάπως στο 2005.

Η εκπομπή Celebrity Game Night που παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη στο Mega είχε εχθές καλεσμένους τους υπόλοιπους 4 της πεντάδας, αλλά και τους δύο πρωταγωνιστές κλειδιά, Αμαλία και Αλέξης (aka Μακρυπούλια-Μαρίνος).

Το θέαμα ήταν υπέροχο και το Twitter φυσικά δεν άφησε ασχολίαστο το επεισόδιο. Για μεγάλο διάστημα το hashtag #celebritygamenight ήταν τρίτο στο trending ενώ είχαν γραφτεί πάνω από 1500 tweets γι’ αυτό.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 16 καλύτερα και θα τα δεις στη gallery παρακάτω.