Η Μαρία του MasterChef 5 έκανε έξαλλο το Twitter και τα σχόλια είναι επικά (photos)

Η Μαρία του MasterChef 5 έκανε έξαλλο το Twitter και τα σχόλια είναι επικά (photos)

Η Μαρία μίλησε για τον εαυτό της στο MasterChef και τα σχόλια είναι επικά.

Στο τελευταίο επεισόδιο του MasterChef 5 συνεχίστηκαν και σήμερα θα δούμε την τελευταία ευκαιρία των παικτών να παραμείνουν ή να επιστρέψουν στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Στέφανος, η Μαρία, η Κωνσταντίνα, ο Αλέξανδρος, ο Νίκος και ο Αντώνης θα έχουν την τελευταία ευκαιρία για επιστροφή στην κουζίνα του MasterChef με την επιστροφή των παλιών νικητών του MasterChef.

Ένα πλάνο όμως της Μαρίας Λαζαρίδου, της 23χρονης παίκτριας που οι φήμες την θέλουν να παραμένει στο παιχνίδι, έχει κάνει το Twitter και τους χρήστες του Youtube να παραμιλούν.

«Θα είναι πολύ άδικο και κρίμα να χάσουμε τη θέση μας από τις επιστροφές. Ούτε για πλάκα δεν θέλω να σκέφτομαι όλη αυτή τη συνωμοσία με τον Ιωάννη. Για κανέναν λόγο δεν ήρθα να βρω σχέση, για κανέναν λόγο δεν είμαι εδώ για την εξωτερική μου εμφάνιση, εξωτερική εμφάνιση που δεν την έχω επιλέξει.



Μπορώ να ανταπεξέλθω μαγειρικά σε μια κουζίνα και στο MasterChef, δεν είμαι για την εξωτερική μου εμφάνιση εδώ», είπε η Μαρία και τα σχόλια για το αν μοιάζει με τη Μόνικα Μπελούτσι ήταν πολλά και γεμάτα χιούμορ.

Δες τα σχόλια παρακάτω