Το μωρό της Kate Hudson κάνει «bing»

Το μωρό της Kate Hudson κάνει «bing»

Hudson και Bellamy ονόμασαν το νεογέννητο αγοράκι τους με ένα όνομα που έχει αφήσει ιστορία στη μικρή οθόνη.

Το περασμένο Σάββατο η Kate Hudson έφερε στον κόσμο το δεύτερό της παιδί, πρώτο με τον αρραβωνιαστικό της και frontman του συγκροτήματος Muse, Matthew Bellamy, και σήμερα μάθαμε το όνομα που έδωσε το ζευγάρι στο αγοράκι του.

Bingham Hawn Bellamy το όνομα αυτού και το χαϊδευτικό του Bing.

Και για όσους από εσάς το πρώτο πράγμα που σας ήρθε στο μυαλό ήταν ο Chandler Bing από τα «Φιλαράκια» όταν το διαβάσατε, μην ανησυχείτε, το παιδί δεν πήρε το όνομά του από αυτόν.

«Για όσους αναρωτιούνται», έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο 33χρονος Bellamy, «το Bingham είναι το πατρικό όνομα της μητέρας μου και Bing Russel ήταν το όνομα του πατέρα του Kurt (Russel). Οικογενειακοί δεσμοί παντού».

Μπορεί μεν ο βιολογικός πατέρας της Kate να είναι ο Bill Hudson, η ίδια η ηθοποιός όμως έχει δηλώσει αρκετές φορές κατά καιρούς πως θεωρεί τον Russel ως πατέρα της –αυτός τη μεγάλωσε, άλλωστε- οπότε τίποτα δεν ήταν τυχαίο στην επιλογή του ονόματος. Ούτε φυσικά το Hawn, που αποτείνει φόρο τιμής στη μητέρα της Hudson, Goldie Hawn.

Ο μικρός Bing ήρθε στον κόσμο μετά από «4 ώρες έντονου σπρωξίματος», όπως είπε ο Bellamy, για να συμπληρώσει με χιούμορ πως «Η μαμά και ο μπαμπάς είναι δυνατοί και υγιείς».

Δεν είμαστε σίγουροι κατά πόσο ο μικρός θα εκτιμήσει το «Bing» στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, σε κάθε περίπτωση όμως, να τους ζήσει για άλλη μια φορά.