Γιώργος Χρανιώτης: Αποκάλυψε πως είναι θετικός στον κορονοϊό

Γιώργος Χρανιώτης: Αποκάλυψε πως είναι θετικός στον κορονοϊό

Το μήνυμα του στα social media.

Έχει περάσει ένας χρόνος από την πρώτη μας καραντίνα και τη μέρα που ο ΠΟΥ κήρυξε τον κορονοϊό πανδημία, και ο covid βρίσκεται ακόμη ανάμεσά μας. Σε πολλές γωνιές του πλανήτη οι άνθρωποι παλεύουν με αυτόν τον αόρατο εχθρό και παρά το γεγονός πως πλησιάζει καλοκαίρι, τα επιδημιολογικά στοιχεία εξακολουθούν να βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα.

Κάθε τόσο ακούμε για αρκετούς celebrities που έχουν βγει θετικοί και το ξεπέρασαν, λέγοντας μας την εμπειρία τους και εφιστώντας μας την προσοχή. Ανάμεσα σε αυτούς σήμερα μάθαμε πως είναι και ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο ηθοποιός που έγινε μπαμπάς τον περασμένο Ιούνιο έκανε μια ανάρτηση πριν από λίγες ώρες κι έγραψε:

«Τα καταφέραμε. Κολλήσαμε και εμείς. Και οι τρεις. Δεν είναι ωραίο, δεν είναι και τραγικό, τουλάχιστον στην περίπτωση μας. Κεφάλι βαρύτερο κι από πεπόνι, γεύση αλλοπρόσαλλη, όσφρηση μέτρια, κόκαλα τρεμάμενα και λίγο γκουχου-γκουχου, συνθέτουν ένα παζλ, πολύ επίκαιρο και ελαφρώς ανυπόφορο. Με τον μικρό να τριγυρνά και να μην σ’ αφήνει να κοιμηθείς ενώ το μάτι κλείνει επικίνδυνα, με το σπίτι να μικραίνει ολοένα και περισσότερο (αφού δεν έχεις που αλλού να πας) η κατάσταση είναι με λίγα λόγια ιδιαίτερη.

Όμως υπάρχει πάντα και η άλλη πλευρά. Εγώ καλώς ή κακώς δεν πιστεύω στην τύχη και πάντα προσπαθώ να βρω τους λόγους που περνάω μαζί με την οικογένεια μου αυτό το μικρό μαρτύριο. Και οι λόγοι πλέον συγκεκριμενοποιήθηκαν για τα καλά. Ακούστε λίγο. Τους ανθρώπους δεν τους γνωρίζουμε σε βάθος ,παρά μόνο αν μας δοθεί χρόνος ή η κατάλληλη ευκαιρία. Όταν λοιπόν βρεθήκαμε θετικοί και το γνωστοποιήσαμε σε φίλους, οι φίλοι αυτοί μας έδωσαν τηλέφωνα γιατρών, λοιμοξιολόγων, θεραπευτών, μας έδωσαν τον χρόνο τους ,μας έδωσαν με λίγα λόγια τον εαυτό τους. Και αυτό είναι υπέροχο. Και τους ευχαριστώ πραγματικά. Και πιστέψτε με δεν είναι δεδομένο. Το άλλο κομμάτι που θέλω να σταθώ, είναι η δουλειά μου. Πριν από περίπου δυο εβδομάδες μπήκα στη σειρά Ήλιος, με απίστευτη όρεξη και κέφι για να υποδυθώ έναν αστυνόμο αμφιβόλου ηθικής.

Και ξαφνικά, θετικός στον COVID 19. Η αρχική μου ανησυχία, ότι θα τελειώσουν τα γυρίσματα μου, προτού καλά καλά αρχίσουν, μετατράπηκε σε σε συγκινητική ησυχία που φρόντισαν να μου την μεταδώσουν όλοι οι συντελεστές. Η Μαρία Γεωργιάδου που γράφει το σενάριο, εξάντλησε την εφευρετικότητα της, προκειμένου να συνεχίσω να είμαι στην σειρά (θα δείτε το πώς στα προσεχή επεισόδια), ο Σταύρος ο Καπελούζος (ο παραγωγός μας) που μου στάθηκε σαν αδελφός, ο Γιώργος Καραμίχος (αυτός είναι χρόνια αδελφός )»σκίστηκε» για να βρούμε λύση η Βίκυ Μανώλη (σκηνοθέτης μας) με αλλεπάλληλα τηλέφωνα και ουσιαστικό ενδιαφέρον, η Παπαμέρη Κατερίνα προκειμένου να μιλήσω με γιατρούς , ο Θανάσης ο Δαλμάτσος που είναι πάντα παρών, πάντα ευδιάθετος και πάντα μάγκας και αλλά παιδιά που λίγο-πολύ συμμερίστηκαν αυτό που μου συνέβη. Σας ευχαριστώ όλους σας. Σας ευχαριστώ που με κάνετε να αισθάνομαι τόσο μοναδικός!!».

Περαστικά να ευχηθούμε στον ηθοποιό και την οικογένειά του.