Helen McCrory: Έφυγε από τη ζωή η Polly των Peaky Blinders

Helen McCrory: Έφυγε από τη ζωή η Polly των Peaky Blinders

Ήταν μόλις 52 χρόνων.

Μία από τις πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Peaky Blinders, αλλά και των ταινιών του Harry Potter δεν είναι πια μαζί μας. Η Helen McCrory (γνωστή ως Polly στους Peaky Blinders) άφησε την τελευταία της πνοή νικημένη από τον καρκίνο μόλις σε ηλικία 52 ετών.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε ο σύζυγός της, Damian Lewis, στο Twitter γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι συντετριμμένος να σας ανακοινώσω ότι μετά από μια ηρωική μάχη με τον καρκίνο, η όμορφη και δυνατή γυναίκα μου, Helen McCrory, πέθανε ήρεμα στο σπίτι, περιτριγυρισμένη από ένα κύμα αγάπης, με τους φίλους και την οικογένειά της. Πέθανε όπως έζησε. Ατρόμητα. Θεέ μου, την αγαπάμε και ξέρουμε πόσο τυχεροί είμαστε που την είχαμε στη ζωή μας. Έλαμψε πραγματικά. Πήγαινε τώρα, μονάκριβη μικρή μου, στα ουράνια. Σε ευχαριστώ».

Το ζευγάρι έχει δύο παιδιά, την 15χρονη Manon και τον 14χρονο Gulliver.

Η 52χρονη star γεννήθηκε στις 17 Αυγούστου 1968 στην Αγγλία, από Ουαλή μητέρα και Σκωτσέζο πατέρα και καταξιώθηκε στον χώρο του θεάτρου, του σινεμά και της μικρής οθόνης. Είχε διαγράψει μια λαμπρή καριέρα συμμετέχοντας σε περισσότερες από 25 παραγωγές. Ανάμεσά τους, το Peaky Blinders, οι ταινίες του Harry Potter, η ταινία Skyfall του James Bond και η ταινία Hugo του Martin Scorsese.

Ήδη το επίσημο account του Peaky Blinders στο Twitter και στο Instagram εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει συλλυπητήρια για τον πρόωρο χαμό της Helen McCrory.

https://www.instagram.com/p/CNu8o11AdMv