JLo-Arod: Οι κοινές τους φωτογραφίες που έκαναν αίσθηση στα 4 χρόνια της σχέσης τους (photos)

JLo-Arod: Οι κοινές τους φωτογραφίες που έκαναν αίσθηση στα 4 χρόνια της σχέσης τους (photos)

Οι φωτογραφίες που έκρυβαν πίσω -η κάθεμία- τη δική τους ιστορία.

Κι ενώ πιστεύαμε πως αυτή η σχέση θα κρατήσει για πάντα τελικά το love story του Alex Rodriguez και της Jennifer Lopez έληξε άδοξα. Άλλος ένας έρωτας της showbiz που δεν είδαμε να έχει happy end, όπως όλοι θα θέλαμε.

Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι, προσπάθησαν πολύ να σώσουν αυτή τη σχέση γιατί και οι δύο τρέφουν βαθιά και ουσιαστικά συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Όμως προφανώς τα προβλήματα ήταν αγεφύρωτα, κι έτσι το ζευγάρι αποφάσισε από κοινού να τραβήξει χωριστούς δρόμους, μένοντας -όπως δήλωσαν- δύο καλοί φίλοι.

Πέτρα του σκανδάλου στάθηκε η Madison LeCroy, η οποία όπως φαίνεται, πέρασε κρυφά μια φλογερή νύχτα με τον Αμερικανό πρώην παίκτη του baseball, ενώ εκείνος ήταν ακόμη αρραβωνιασμένος με την Jennifer Lopez.

Μπορεί να υπήρχαν εδώ και καιρό φήμες ότι το ζευγάρι δεν περνάει και την καλύτερη φάση της σχέσης του όμως εκείνοι έδειξαν να θέλουν να δώσουν ακόμα μια ευκαιρία, σώζοντας την αγάπη τους που εδώ και 4 χρόνια ήταν μια από τις πιο υποδειγματικές.

Μια μέρα πριν την ανακοίνωση του χωρισμού τους, ο 45χρονoς Arod, ανέβασε ένα video από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο δείχνει μια γωνιά στο σπίτι του η οποία είναι γεμάτη με φωτογραφίες της JLo, των παιδιών της, αλλά και του ίδιου με τα δικά του παιδιά. Παρόλο που έκαν tag τη διάσημη τραγουδίστρια, κανείς δεν περίμενε πως αυτό ήταν ένα video αποχαιρετισμού.



Πόσες φωτογραφιες, πόσα videos, πόσες στιγμές αγάπης κι αν απολαύσαμε όλα αυτά τα χρόνια από τα προσωπικά τους account στο Instagram.

Γι' αυτό είπαμε ν' αποχαιρετήσουμε κι εμείς με τον δικό μας τρόπο αυτή την αγάπη με μια super gallery με φωτογραφίες του ζευγαριού που μας έκαναν να αγαπήσουμε!!