Νάντια Μπουλέ: στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι σαν να μην έχει πάρει ούτε γραμμάριο

Νάντια Μπουλέ: στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι σαν να μην έχει πάρει ούτε γραμμάριο

Η όμορφη ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας αφού σε λίγο καιρό θα φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδάκι της.

H Νάντια Μπουλέ διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και το απολαμβάνει στο έπακρο. Η όμορφη ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται στα καλύτερά της τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η σειρά «Αγγελική» στην οποία πρωταγωνιστεί αποτελεί ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της σεζόν, ενώ και στα προσωπικά της -όπως λέει και η ίδια- απολαμβάνει την ευτυχία σε όλα τα επίπεδα.

Η ηθοποιός όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα, έχει πάρει μέχρι στιγμής 6,5 κιλά κι αν δεν φαινόταν η κοιλίτσα της, ούτε θα καταλαβαίναμε πώς είναι έγκυος.

Χθες φορώντας ένα στενό γκρι φόρεμα και ένα δερμάτινο μαύρο jacket η Νάντια Μπουλέ φαινόταν πραγματικά σαν να μην έχει πάρει ούτε γραμμάριο στο σώμα της. Βέβαια η φουσκωμένη μικρή κοιλίτσα της προδίδει την προχωρημένη της εγκυμοσύνη και βλέποντάς την στις φωτογραφίες είναι πιο γλυκιά από ποτέ.


Η ηθοποιός τον τελευταίο καιρό είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ανεβάζοντας πολύ συχνά προσωπικές της στιγμές. Εμείς απολαμβάνουμε κάθε φωτογραφία που ανεβάζει καθώς κάθε μία κρύβει τη χαρά της που σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα.

Η όμορφη ηθοποιός στη φωτογραφία που ανέβασε χθες, έγραψε δίπλα «Ένα βήμα τη φορά με τον χρόνο να κυλά», θέλοντας να δείξει πόσο ανυπομονεί να γεννήσει.

Δες την εικόνα στην gallery που ακολουθεί και πες μας αν κι εσύ βλέπεις την πιο όμορφη μέλλουσα μανούλα (όπως εμείς!)...