Το party των celebs στο Miami: Kim Kardashian, Maluma και Beckhams σε μια βραδιά για λίγους

Το party των celebs στο Miami: Kim Kardashian, Maluma και Beckhams σε μια βραδιά για λίγους

Όλα όσα έγιναν σε φωτογραφίες!

Φαίνεται πως ήταν το «talk of the town» αφού γι' αυτή τη βραδιά μιλούσαν όλοι. Το Instagram δε, πήρε φωτιά. Δεν εξηγείται αλλιώς καθώς αυτή η βραδιά τα είχε όλα: εγκαίνια, celebrities, γενέθλια και πολλά χαμόγελα!

Η Kim Kardashian βρέθηκε μαζί με πολλούς επώνυμους φίλους της σ' ένα party στο Μαϊάμι της Φλόριντα την Παρασκευή το βράδυ, και όπως είδαμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο προσωπικό της account στο Instagram, πέρασε πολύ καλά. Τι κι αν ο χωρισμός της με τον Kanye West είναι οριστικός;

Η Kim φαίνεται πως έχει ήδη αλλάξει σελίδα στη ζωή της και προσπαθεί να ξαναβρεί τους φίλους που είχε χάσει. Φορώντας ένα χρυσό φόρεμα Christian Dior και σανδάλια στιλέτο, η 40χρονη star του «Keeping Up With the Kardashians» βρέθηκε στα εγκαίνια του Goodtime Hotel, του οποίου ιδιοκτήτης είναι ο τραγουδιστής Pharrell Williams και ο ιδιοκτήτης του Miami club, David Grutman.


https://www.instagram.com/p/CNxYe65j_zC

Η εκδήλωση, η οποία επίσης γιόρτασε το άνοιγμα της σεζόν του ποδοσφαιρικού συλλόγου του Ντέιβιντ Μπέκαμ Inter Miami CF, πραγματοποιήθηκε στο κατάστρωμα της πισίνας του ξενοδοχείου Strawberry Moon. Η παρέα της Kim ενώθηκε με εκείνη του David και της συζύγου του, Victoria Beckham, καθώς με εκείνη του Maluma.

«Η Kim έφτασε με τους φίλους της Steph Shep, Jonathan Cheban και Simon Huck», είπε ένας μάρτυρας στο Ε!News. «Έμεινε σε μια Vip σουίτα. Μιλούσε με όλους όσους είδε στο party και δε σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες. Η Κιμ βρέθηκε επίσης εκεί και για έναν ακόμη λόγο. Για να γιορτάσει τα 47α γενέθλια της Victoria, με την οποία έχουν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό. «Χρόνια πολλά @victoriabeckham», έγραψε κάτω από το post της στο Instagram. «Σ' αγαπώ!!», επιβεβαιώνοντας την άριστη σχέση τους.

Δες τις φωτογραφίες από το λαμπερό party...