Κατερίνα Παπουτσάκη: Βόλτα με τους γιους της στο Ζάππειο, με casual look και χωρίς μακιγιάζ (photos)

Κατερίνα Παπουτσάκη: Βόλτα με τους γιους της στο Ζάππειο, με casual look και χωρίς μακιγιάζ (photos)

Οικογενειακή βόλτα στο Πάρκο για την Κατερίνα Παπουτσάκη και την οικογένειά της.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη δεν είναι μόνο μια επιτυχημένη ηθοποιός, είναι και μια εξαιρετική μητέρα! Ο χρόνος που περνά με τα δύο αγγελούδια της, τον 2χρονο Κίμωνα και τον 7χρονο Μάξιμο, προτιμά να είναι ποιοτικός. Μην ξεχνάμε πως αυτή την περίοδο μπορεί να μένει εκτός θεάτρου -λόγω της πανδημίας- όμως πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» και συμμετέχει ως κριτής στο show του Ant1 «Your Face Sounds Familiar» .

Συνεπώς, ο χρόνος που περνά με τα παιδιά της είναι περιορισμένος γι΄αυτό και όταν μπορεί ξεκλέβει λίγο χρόνο για να απολαύσει στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς μαζί τους.

Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε σήμερα το πρωί στο Ζάππειο, σε μια οικογενειακή βόλτα μαζί με τον σύζυγό της, Παναγιώτη Πιλαφά και τα παιδιά τους. Η Κατερίνα Παπουτσάκη όπως μπορείς να δεις κι εσύ στις φωτογραφίες ντυμένη με casual ρούχα, φορώντας ένα jean και ένα λευκό t-shirt, και χωρίς καθόλου μακιγιάζ, απόλαυσε τον ήλιο και το παιχνίδι μαζί με τους γιους της στο πάρκο.

Η όμορφη ηθοποιός κρατώντας από το χέρι τον μικρό Κίμωνα, τον βοηθούσε να κάνει τσουλήθρα μαζί με τον μεγαλύτερο γιο της, ο οποίος όπως βλέπουμε, έχει μεγαλώσει πολύ.