Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει με το στενό λευκό της φόρεμα και είναι πιο όμορφη από ποτέ (photos)

Η Μαρία Ηλιάκη ποζάρει με το στενό λευκό της φόρεμα και είναι πιο όμορφη από ποτέ (photos)

H μέλλουσα μαμά ποζάρει στον φωτογραφικό φακό με ρομαντική διάθεση και είναι πανέμορφη!

Η Μαρία Ηλιάκη ξεκάθαρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η 42χρονη παρουσιάτρια δε σταματά να φωτογραφίζεται τώρα που σιγά σιγά η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να μεγαλώνει, και μοιράζεται αυτές τις όμορφες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους καθημερινά. Οι εμπειρίες που βιώνει μια μέλλουσα μανούλα κατά τη διάρκεια της κύησης είναι πολλές και διαφορετικές.

Και είναι λογικό. Βρίσκεται πολύ μακριά από την Ελλάδα, και η μόνη της επαφή με τους φίλους της είναι τα social media και η εξ αποστάσεως επικοινωνία μαζί τους. Τα μέτρα για τον covid-19 είναι αυστηρά σε όλες τις χώρες, συνεπώς δεν θα μπορούσε -όσο κι αν ήθελε- να ταξιδέψει στην πατρίδα της για να δεις τους δικούς της.

Δεν είναι όμως μόνη στην Ελβετία! Ο σύντροφός της, βρίσκεται πάντα στο πλευρό της και βιώνουν μαζί αυτές τις μοναδικές στιγμές της προσμονής του μωρού τους.

Να θυμίσουμε πως τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Ελληνίδας παρουσιάστριας ήρθαν στις αρχές του έτους και όπως μπορεί να διακρίνει κανείς μέσα από τα post της στο Instagram, την απολαμβάνει στο έπακρο. Αυτή την περίοδο η Μαρία -όπως και κάθε εγκυμονούσα άλλωστε- έχει τα πάνω της και τα κάτω της. Το σώμα αλλάζει, οι ορμόνες επηρεάζουν τη διάθεση και φυσικά κάθε μέρα είναι διαφορετική.

Σε ένα video που ανέβασε προχθές, φαίνεται πως της έχει ανοίξει η όρεξη και δεν το κρύβει...


https://www.instagram.com/p/CNvAc8vDxdl




Σήμερα η Μαρία ανέβασε μια φωτογραφία που φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη της κοιλίτσα και είναι πιο όμορφη από ποτέ. Αυτό το στενό λευκό φόρεμα -απ' ότι βλέπουμε- είναι το αγαπημένο της και ναι, της πάει πολύ!