Καινούργιου: Η ξεχωριστή ευχή για τα γενέθλια του Φίλιππου και η αδημοσίευτη φωτό

Καινούργιου: Η ξεχωριστή ευχή για τα γενέθλια του Φίλιππου και η αδημοσίευτη φωτό

Γενέθλια έχει σήμερα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης.

Τα γενέθλιά του γιόρτασε σήμερα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο αγαπημένος της Κατερίνας Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια φρόντισε από το πρωί να ευχηθεί στον καλό της, με ένα story αρχικά ενώ αργά το βράδυ η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα σταθερό post προς τιμήν του αγαπημένου της Φίλιππου.

Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στα Κουφονήσια και το ζευγάρι ποζάρει αγκαλιά, ενώ το μήνυμα της Καινούργιου είναι άκρως τρυφερό και αγαπησιάρικο:

«Happy birthday my love... @philippos_tsangrides

Μεγαλώνεις κι η ψυχή σου ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ ... είσαι ξεχωριστός», έγραψε η Καινούργιου.

Μιλώντας πριν λίγο καιρό στον Νίκο Μουτσινά για τη διαφορά ηλικίας με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, η Καινούργιου είχε αποκαλύψει πως το ζευγάρι χωρίζουν 4 χρόνια και 11 μήνες και η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ήρεμη χωρίς υπερβολές. Έχω μία πολύ όμορφη σχέση. Κλείνουμε δύο χρόνια μαζί. Είναι ένα φανταστικό παιδί με πολύ καλή ψυχή και πολύ διαφορετικός. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να χαρεί και με το πιο απλό πράγμα και αυτό μου έχει δώσει να καταλάβω κι εγώ. Οπότε η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο έχει αλλάξει τελείως. Έχω βάλει άλλες προτεραιότητες χωρίς να σημαίνει ότι πιέζω τον εαυτό μου και λέω ότι “είμαι 35 και πρέπει αυτόν να το παντρευτώ”. Όπως βγει! Είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη».

Φυσικά, ο Φίλιππος απάντησε στην ευχή με ένα μήνυμα που θα δεις στην παρακάτω gallery!