H Meghan Markle δεν ήταν η πρώτη! 11 celebs που παντρεύτηκαν γαλαζοαίματο

Κατερίνα Ιωακείμ
H Meghan Markle δεν ήταν η πρώτη! 11 celebs που παντρεύτηκαν γαλαζοαίματο

Δεν πάει ο νους σου ποιες διάσημες μπήκαν... πρώτες κυρίες στα παλάτια.

Μια φορά κι έναν καιρό το κορίτσι συνάντησε στο δάσος έναν πρίγκιπα, την ερωτεύτηκε και την πήρε μαζί του στο παλάτι όπου έζησαν μαζί για πολλά χρόνια, αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα. Όχι ακριβώς.

Το παραμύθι δυστυχώς έχει δράκους και είναι τόσο δυνατοί που στο τέλος χωρίζουν το ζευγάρι ή βάζουν φωτιά στα ανάκτορα και τρελαίνουν τη βασίλισσα όπως συνέβη στην περίπτωση της Meghan Markle που ερωτεύτηκε τον πρίγκιπα Harry κι εντέλει τον πήρε μαζί της στην Αμερική, μακριά από τα σαλόνια του Buckingham Palace.

MEGHAN HARRY ROYALS SPRING

H 39χρονη ηθοποιός έχει πολλούς δράκους στο παραμύθι της καθώς έχει στο βιογραφικό της ένα διαζύγιο, οι γονείς της είναι επίσης διαζευγμένοι, η ίδια δεν ήταν τόσο λαμπερή πρωταγωνίστρια και παρότι όταν έγινε γνωστή η σχέση της με τον Harry ανακοίνωσε ότι εγκαταλλείπει για χατίρι του την υποκριτική, δεν άντεξε το αυστηρό πρωτόκολλο των βρετανικών ανακτόρων.



Η αλήθεια είναι πως αν η Meghan έκανε την έρευνά της πριν πει το μεγάλο «ναι» στον Harry θα ήξερε πως την περίμεναν δύσκολες μέρες, κι ας ήταν σταρ του Hollywood.

Δεν ήταν η πρώτη celebrity που ερωτεύτηκε γαλαζοαίματο και βρέθηκε απέναντι στο δίλημμα: Καριέρα ή παλάτι!



«Συνήθως το παραμύθι τελειώνει με το κορίτσι που παντρεύεται τον πρίγκιπα. Στην δική μου περίπτωση, όμως, το παραμύθι ξεκίνησε όταν πήρα διαζύγιο», έχει δηλώσει στο περιοδικό W, η ιέρεια της μόδας Diane von Fürstenberg η οποία μέσα από το προσωπικό της success story εμπνέει σήμερα εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Αλήθεια ήξερες ότι η Diane υπήρξε πριγκίπισσα;

Σε αυτή την gallery σε περιμένουν 11 παραμύθια με χολιγουντιανή χρυσόσκονη. Φύγαμε!