Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες στιγμές για την Ελένη, αποκαλύπτεται ένα μυστικό της

Άγριες Μέλισσες: Δύσκολες στιγμές για την Ελένη, αποκαλύπτεται ένα μυστικό της

Την εξέλιξη αυτή κανείς δεν θέλει να τη δει.

Δεν χρειάζεται να είσαι φανατικός τηλεθεατής των Άγριων Μελισσών για να ξέρεις πως η σειρά αυτή που παρακολουθούμε δύο χρόνια τώρα είναι μία από τις καλύτερες σειρές εποχής που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Το story πρωτότυπο και ενδιαφέρον, οι ηθοποιοί υπέροχοι στη δουλειά τους και οι ερμηνείες τους απλά συγκλονιστικές.

Πριν όμως σου μιλήσουμε για το spoiler που ανέφερε ο Αλέξης Μίχας στο Πρωινό και σε στεναχωρήσουμε –ναι είναι λίγο στενάχωρο- να σου φτιάξουμε λίγο τη διάθεση με τα στατιστικά της σειράς.

Τα στοιχεία που θα σου παραθέσουμε είναι συγκεντρωτικά από την έναρξη της σεζόν μέχρι και τις 15 Απριλίου και πρέπει πραγματικά να τα δεις. Το μέσο μερίδιο τηλεθέασης στην περιφέρεια Θεσσαλίας, όπου και διαδραματίζονται τα γεγονότα αγγίζει το 42,5 %. Ο μέσος όρος τηλεθεατών που παρακολουθούν τη σειρά είναι 1.636.705 άτομα, ενώ έχει σημειώσει κι ένα ρεκόρ στη σεζόν αυτή στο σύνολο του κοινού. Το επεισόδιο που προβλήθηκε στις 21 Ιανουαρίου παρακολούθησαν 2.082.463 τηλεθεατές.



Πάμε όμως στο θέμα που μας αφορά; Ο Αλέξης Μίχας έκανε μια αποκάλυψη για τη συνέχεια της σειράς, την οποία θα δούμε στην πορεία και αφορά την Ελένη. Όπως θυμάσαι στις αρχές της δεύτερης σεζόν, και αφού η Ελένη φυλακίστηκε και ξεκίνησαν τα βασανιστήριά της από τον Βόσκαρη, μετά από επανειλημμένους βιασμούς, έμεινε έγκυος.

Φυσικά ο Βόσκαρης δεν επέτρεψε να συνεχιστεί η εγκυμοσύνη της Ελένης και με βίαιο τρόπο και χωρίς τη θέλησή της, τη νάρκωσε και με βοήθεια γυναικολόγου, της έκαναν άμβλωση. Αυτό βέβαια άφησε ένα γυναικολογικό πρόβλημα στην Ελένη, η οποία αρχίζει και το ψάχνει.

Στην αρχή απευθύνεται στη Ρίζω, όμως πηγαίνει και σε γιατρό στη Λάρισα όπου τα νέα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Όλη αυτή η διαδικασία στη φυλακή της άφησε ένα πρόβλημα χωρίς ωστόσο οι γιατροί να της αποκλείουν πως θα κάνει παιδί.

Η στεναχώρια της Ελένης τεράστια, όμως ο Λάμπρος για ακόμη μια φορά θα είναι δίπλα της.